top of page

SZABÓ SZILVIA

Egyéni és csoportos coaching

Villamosmérnökként végeztem a Műszaki Egyetemen. A diplomázásom óta mérnöki területen dolgozom, kezdetben szoftvert fejlesztettem, jelenleg embereket (és csapatokat). Karrieremben és a magánéletben is a kíváncsiság és a fejlődés iránti vágy jellemez. Számtalan helyzetben kipróbáltam már magam az énekléstől egészen az ultrafutásig. A zenében, a sportban és a munkában is a tudatos felkészülésnek és elkötelezettségnek köszönhetem sikereimet. Az informatikai pályától eljutottam a coach hivatásig, eközben megismertem saját magam és azt, akivé válni szeretnék.
A pályaválasztás egy fontos mérföldkő az életben - nem csoda, ha számodra is fejtörést okoz. A HiSchoolban mi azért dolgozunk, hogy támogassunk téged abban, hogy megtaláld azokat az álmokat és célokat, amik a legjobban passzolnak hozzád.
A coaching folyamat számomra a biztonságos, kreatív környezetet jelenti. Most ebbe a támogató térbe invitállak téged. Coachként a saját válaszaid megtalálásában segítelek, hogy tudatosan haladj előre a számodra legjobb úton és az lehess, aki lenni szeretnél!

Szabó Szilvia.jpg
bottom of page