HICOACH

A boldog pályaválasztásért

 

28+

KÖZÉPISKOLA

62+

COACHINGON RÉSZT VETT DIÁK

180+

ÓRA SZEMÉLYES SEGÍTSÉG

100%

POZITÍV VISSZAJELZÉS A DIÁKOKTÓL

 

JELENTKEZZ, HOGY RÉSZT VEHESS A HÁROM ALKALMAS COACHINGON!

Milyen szakma illik hozzám? Miben vagyok én jó, különleges? Nem tudom, mit válasszak abból a sok területből, ami érdekel. Melyik szakra jelentkezzek? A HiCoach program profi coachai ilyen, és ehhez hasonló kérdésekben segítenek. A coaching egy támogató beszélgetés, ahol a coach többnyire kérdések feltevésével segít neked egy probléma, kérdés, elakadás megoldásában. (A továbbtanulással kapcsolatos informatív tanácsadás – pontszámítás, jelentkezés menete, egyetemek, szakok jellemzői – nem tartoznak a coaching körébe.) A coaching során a jövőd tervezitek meg, a jelen lehetőségeiből, és a saját elképzeléseidből kiindulva.

 
 

A legfontosabb gondolataim, amelyeket a coachingon tanultam, az hogy a jövő sosem lesz biztos és mindig alkalmazkodnom kell bizonyos tényezőkhöz, de mindezt igyekszem majd önmagamhoz formálva megtenni. Továbbá, hogy a beszélgetés során felmerülő kérdések megerősítették bennem, hogy a megfelelő, leginkább hozzám illő úton indulok el.
-coachingon részt vevő diák-

HICOACH CSAPAT

130041042_414666003051849_2555693175892484377_n%20(1)_edited.jpg

Lócki Anita

Egyéni és csoportos coaching

Talent Managerként dolgozom a Nestlénél. A 14 éves multinacionális környezetben szerzett tapasztalatomnak köszönhetően széles eszköztárral, üzleti hátterrel és nagy emberismerettel tudom támogatni a tehetségeket. Coachként ezt a segítséget szélesebb körben igyekszem nyújtani: fiatalokat, karrierváltókat, útjukat keresőket támogatok a személyes fejlődésükben, karrierépitésben, problémamegoldásban, hatékonyságnövelésben. Hiszek abban, hogy mindenki tehetséges valamiben, amit képes szenvedéllyel és örömmel csinálni. Küldetésem, hogy ezt a tehetséget segitsek a támogató beszélgetések során megtalálni és kiaknázni.

olivia-kiraly_edited.jpg

Király Olívia

Egyéni és csoportos coaching

Mielőtt rátaláltam a hivatásomra coachként, a felnőttképzésben, a felsőoktatásban, valamint a kulturális szférában szereztem tapasztalatot kommunikációs szakemberként, de a multinacionális környezet sajátosságait is megismertem a biztosítási szektorban. A lehető legkülönfélébb szervezetekben dolgozva ért meg bennem az elhatározás: emberek fejlesztésével szeretnék foglalkozni - így leszek a helyemen. Nemzetközileg minősített coach, tréner, kommunikációs és szervezetfejlesztési szakértő vagyok. Ami közös minden tevékenységemben, az a folyamatos fejlődés és fejlesztés iránti elhivatottságom, valamint a megoldásközpontú szemléletem. Coachingban a benned rejlő lehetőségek és válaszok megtalálásában támogatlak egy gondolatébresztő, kreatív folyamat keretében. Kísérlek és vezetlek, értő figyelemmel és a megfelelő kérdésekkel segítelek, hogy új perspektívából nézzünk rá a dilemmáidra.

_DSC3062N.jpg

Somlai Dániel

Egyéni és csoportos coaching

Coachként az a küldetésem, hogy olyan bizalmi kapcsolatot építsek a diákokkal közösen, amelyben közel kerülnek saját magukhoz és együttműködésünk által eredményesebbek, elégedettebbek és boldogabbak legyenek. Professzionális coachként dolgozom, emellett vezetőfejlesztő tréningeket tartok és vállalatok folyamatait és szervezetét fejlesztem tanácsadóként. A Legacy Kft.-nél szereztem a coach minősítésemet, szintén ott végeztem tréner, team coach, facilitátor tanfolyamot.

DSCF2193-Edit.jpeg

Fülöp Zsuzsa

Egyéni és csopotos coaching

Fülöp Zsuzsa vagyok, hogy mit tudok adni? Türelmet, meghallgatást, nyugalmat, ötleteket, nyitottságot, segítséget a felismerésekben, húsz év munkaerőpiaci ismeretet, amiben magyar és nemzetközi tapasztalatok is vannak. 12 éve vezetek csapatokat, sok fiatallal dolgozom együtt, sokat tanulok tőlük, együtt fejlődünk. Biztosan tudok segíteni abban, hogy felismerd a játszmákat, hogy elengedj olyan megfeleléseket amik nem rólad szólnak. Fontos számomra, hogy a madarak valódi hangját halld és ne azt amit megtanították neked, vagy megtanultál.

20180922_H_edited.jpg

Huszák Nikolett

Egyéni coaching

Először is köszöntelek és hálás vagyok, hogy a bemutatkozómat olvasod. 

Ha egy szóval kellene jellemezni magam, az az EGYENSÚLY lenne.

Rajongok a sportért, futásért, minden féle mozgásért, a motiváció és a siker témaköre szintén ehhez kapcsolódóan adja magát, ami nem csoda, hisz 15 évig élsportoló voltam. Ezt követte a közel 16 éve tartó marketing területen és multinacionális környezetben szerzett tapasztalatom, amely ugyan az én utam, de egy nézőpont lehet számodra is. Hiszek bennetek, a jövő nemzedékében, hogy megfelelő támogatással fontos kérdésekre kaphattok válaszokat, amelyekre alapozva tudatos döntéseket hoztok. Mert hiszem, hogy minden válasz benned van és Te magad vagy a kulcs, az úton pedig olykor szükség van támogatókra, aki ez esetben én lehetek.

 
Baksa Balazs foto.jpg

Baksa Balázs

Egyéni coaching

dr. Baksa Balázs vagyok coach és mediátor. Coachingon gyakori vendégek nálam a hezitáló, “Nem tudom mit lépjek” témák gazdái. Ha Neked is van hasonlód, és szeretnél valamit kezdeni vele, szeretettel várlak egyéni konzultációra!

A coaching az értékek és jövőkép tisztázásáról és célok kitűzéséről szól, annak érdekében, hogy kielégítő, sikeres és teljes életet élhess. Segít tisztázni, mit akarsz az élettől, támogatja és bátorítja a változási folyamat során. 

Sz_Bea_002.jpeg

Szűcs Beáta

Egyéni és csoportos coaching

A pályaválasztás minden életkorban ránk talál, sokan már kisiskolás korukban tudják mik szeretnének lenni. Aztán ez mindig formálódik, alakul, változik, viszont eljön a pillanat, amikor döntést kell hoznunk, merre tovább.  Én például először óvónő, majd tanár szerettem volna lenni, aztán ügyvéd, néha orvos is, de végül közgazdász lettem, és ebben a szakmában dolgozom már több mint 15 éve, jelenleg termékmarketing menedzserként. A munkám mellett sport coachként kézilabdásokkal foglalkozom, egyéni is team coaching keretein belül. A coaching az, amely ezek közül a végzettségek közül a legközelebb áll hozzám. A Veled való beszélgetés során elgondolkodtató kérdéseket teszek fel, meghallgatlak és támogatlak a saját megoldásod megtalálásában.

krisztina%2520schubauer_edited_edited.jpg

Schubauer Krisztina

Egyéni és csoportos coaching

Schubauer Krisztina vagyok, nemzetközileg akkreditált coach, szervezetfejlesztő, kommunikációs és CSR szakértő. Örökös (újra)tervező.  Szakmai utam során többféle programon keresztül, több mint 2000 fiatalt segítettem, olyan változatos témákban, mint a pénzügyi edukáció, digitális írástudás fejlesztése, lányok segítése a technológia világában, hátrányos helyzetű fiatalok felkarolása, vagy épp környezettudatosságra nevelés. A sokféle programban egy közös pont mindig volt, ami az, hogy segítőként rendíthetetlenül hiszek a jövő generációjában rejlő lehetőségben, a folyamatos tanulás és fejlődés erejében és abban, hogy minden fiatalban ott a potenciál, az erő a változáshoz, csak felszínre kell hozni! Hiszek benned és abban, hogy közösen megtaláljuk a Te szupererőd! Fiatalokat támogató coachként és mentorként, Én ezen az úton tudok segíteni!

anita.JPG

Szabó Anita

Egyéni coaching

Agilis coachként 2019 óta támogatom az OTP Bank szervezeti átalakulását a coaching és a mentoring eszközével. Az ELTE-n diplomáztam szociológia mesterszakon, majd a bankszektor számos szeletét volt szerencsém megismerni mind Budapesten, mind Frankfurtban. Hiszek a különböző tudományterületek egymást erősítő voltában, a tudás kreatív összekapcsolásában, a folyamatos tanulásban és önfejlesztésben. Éppen ezért újra iskolapadba ültem, hogy vállalati belső- és vezetői coachingot tanuljak a Budapesti Corvinus Egyetemen. Agilis coachként a változásokhoz való rugalmas alkalmazkodóképességben hiszek, ugyanakkor magánemberként a kitartásban és elköteleződésben is, hiszen korábban versenyszerűen atletizáltam. A coaching beszélgetésekben maximális figyelemmel és elfogadással vagyok jelen, a saját utad megtalálásában segítelek a már benned lévő erőforrások felszínre hozásával.

BLNfoto (1).jpg

Lauro Natália

Egyéni coaching


Egész fiatal korom óta nagyon szeretek segíteni, támogatni másokat, tudást, tapasztalatot átadni. Ezt évek óta meg is teszem kisgyerekekkel sportoktatóként. Egyébként közgazdász diplomával évekig pénzügyi területen dolgoztam, nemzetközi pályázatokkal foglalkoztam. Aztán a gyermekeim születése kicsit más útra terelt és coach diplomát szerezve most másokat támogatok, hogy megtalálják a saját útjukat, megvalósítsák az álmaikat. Te tudod már, mit szeretnél megvalósítani? Nem? Semmi gond, itt egy szuper lehetőség, hogy felszínre hozd mélyen megbújó vágyaidat, megtervezd az utadat a vágyott jövőd felé. Segítek egy kicsit tisztábban látni a nagy káoszban és megtalálni, hogy mi az, ami igazán motivál, inspirál Téged; mi az, ami tényleg a Te célod és hogyan tudsz eljutni oda.

 
nori.png

Szeli-Bognár Nóra

Egyéni coaching

Mottóm: „fejlődni és fejleszteni”. Coachként, trénerként igyekszem kimozdítani téged az állandóságból, valami számodra hasznos új irány felé. Legfőbb küldetésem, hogy megtaláld a belső motivációdat. Neked, aki pályaválasztás előtt állsz különösen fontos, hogy olyan irány felé indulj, ami nem a szüleid döntése, hanem egy saját belső vágy. Hiszem, hogy mindenkiben benne van ez a tudatosság, csak nehéz előhívni. Motivációs tanácsadóként, coachként megvan az eszköztáram ahhoz, hogy előássuk a belső gondolataidat, vágyaidat, ezeket célokká alakítsuk és megtervezzük az utat is, hogy sikerüljön céljaidat elérni.

szeles krisztina.jpg

Szeles Kriszta

Egyéni coaching

Kommunikációs trénerként és coachként abban segítem az embereket, hogy magabiztosabbá, határozottabbá váljanak. Olyan emberré, aki tudja mit akar, és tudja hogyan érje el azt. Fő területem az Erőszakmentes Kommunikáció. Mellette gyerekeket és felnőtteket tanítok nyilvános beszédre, valamint Tedx-es mentorként segítem a fellépők felkészülését. Miért jó neked a coaching? Rég voltam kamasz, de arra még emlékszem, hogy a felnőtté válás nem könnyű folyamat. Elvárják tőled, hogy legyél önálló, miközben folyamatosan meg akarják mondani, mit csinálj. A coaching az egyetlen olyan folyamat, ahol a coach nem akar tőled semmit. Ő az, akinek nincsenek elvárásai feléd. Hidd el, az életben nem sok ilyen kapcsolat létezik. Ez egy olyan lehetőség, ahol úgy támogatnak téged, hogy közben senki nem fog irányítani. Itt TE vagy fókuszban, ez rólad szól. Arról, hogy találd meg saját megoldásaidat. Ebben tudlak támogatni Téged.

130251983_818133262314058_6726791053469677008_n%2520(1)_edited_edited.jpg

Király Csilla

Egyéni coaching

Ügyfélszolgálati vezető vagyok a Profession.hu állásportálnál, coach és több éves vállalati vezetőfejlesztés tapasztalattal.Hiszek a coaching szemléletű vezetésben, és a kompetenciák fejlesztésének lehetőségében. Szakmámból adódóan közel áll hozzám a karriertervezés támogatása is. A coaching során célom, hogy segítsek személyre szabottan megtalálni a válaszokat és beazonosítani a fejlődési pontokat. Amire számíthatsz: bizalmi légkör, őszinteség, teljes elfogadás, emellett sok kérdés és értő hallgatás, ami elősegíti a belső munkát.

Szilva%CC%81si%20Gabriella2%20(2)_edited.jpg

Szilvási Gabriella

Egyéni coaching

Nemzetközi akkreditációval rendelkező coachként abban segítem a hozzám fordulókat, hogy az értékeik mentén találják meg azt az utat, amiben kiteljesedhetnek és megélhetik szenvedélyüket. Szinte biztos, hogy mindeközben mélyül az önismeret, ránézünk tudattalan szintű hiedelmekre, tudatosítunk, felfedezünk. Amikor gimis voltam, nem volt konkrét elképzelésem, hogy mi akarok lenni. Dolgoztam szoftver fejlesztő, és telekommunikációs cégnél, éltem Olaszországban majd egy autóipari vállalat értékesítési vezetője lettem Európában. Mindeközben folyamatosan képeztem magam és 2017-ben diplomáztam mint business coach az ELTE-n. Azóta coachként és trénerként dolgozom...és ki tudja, hogy 10 év múlva hol és mit fogok csinálni. Mindenesetre az biztos, hogy egyre növekvő kíváncsisággal és szenvedéllyel.

ÉN.png

Dömény Erika

Egyéni és csoportos coaching


Közgazdász-MBA végzettséggel és sokéves HR területen megélt vezetői tapasztalattal lettem fejlesztő szakember. Amikor 17-18 évesen a gimiben a pályaválasztáshoz érkeztem, meglehetősen tanácstalan voltam azt illetően, hogy milyen szakmát is szeretnék tanulni, amit majd egy életen át fogok művelni.  Eredetileg tanári pályára készültem, és mégis közgazdász lett belőlem… Aztán még egy sor másik szakmát is megtanultam és lettem tréner, coach, szervezetfejlesztő. Annak idején, amikor a gimiben az első nagy döntést kellett meghozni, jól jött volna egy külső segítség a pályaválasztásban ahhoz, hogy felismerjem mik az én valódi erősségeim, mi az, ami nekem zsigerileg jól megy, mit is szeretek tanulni, és mitől is csillog a szemem. Én ebben a belső munkában tudlak kísérni, hogy jobb rálátásod legyen önmagadra és valódi vágyaidra, ahhoz, hogy a megfelelő irányba indulj el és tudd, hogy mire mondasz igent.  

 
DSC_0634_edited.jpg

Vadász Viktória

Egyéni coaching

Egyetemi oktató, tréner, coach és első sorban két kamasz lány anyukája vagyok. Tudom, hogy a gimnáziumi időszak és ezen belül a pályaválasztás milyen nehézségekkel jár. A coaching folyamatban végre egy olyan térbe kerülsz, ahol nincsenek elvárások, csak rólad szól minden, ahol csak rád figyelek. Segítek abban, hogy választ találj az életedet kísérő kérdésekre, hogy megtaláld, miben vagy igazán jó és ezt hogyan tudod még tovább fejleszteni. Támogatlak abban, hogy megtaláld azt a célt, amiért tényleg érdemes tenned és azt az utat, ami odáig elvezet.

nj12.JPG

Nagy Judit

Egyéni coaching

Sokszínű út vezetett el odáig, hogy coach lettem. Színpadról álmodoztam, operaénekesnek majd színésznek készültem. Aztán pedagógusi diplomát szereztem. Végül a kommunikáció felé vettem az irányt és újságíró lettem. A Magyar Televízióban dolgoztam 12 évig, a Híradó és különböző kulturális, közéleti magazinok műsorvezetőjeként. 2007. októberében egy trauma után hosszú önismereti utazás következett. Karriert váltottam és coach lettem. Most minden korábbi tapasztalatot beépítek a munkámba, amit szenvedélyesen szeretek. Kíváncsian és izgatottan várom a közös munkát, hogy rátaláljatok arra az útra, amin szívesen végig mennétek. Az én személyes fejlődésemet nap, mint nap egy kiskamasz biztosítja görbe tükreivel. Töltekezni a természetben szoktam. Edzővel úszom, így gyakran vagyok komfort zónán kívül. Néha bűnözök. Bűntársam mindig valamilyen kiváló minőségű csokoládé.

20170308_112016_2169_PS_edited.jpg

Romsics Zsuzsanna

Egyéni és csoportos coaching

Képzésekkel és szervezetfejlesztéssel foglalkozó HR szakember vagyok. Coach és team coach képzettségeimet is használva, egyéneket és szervezeteket támogatok a folyamatos fejlődésükben. Fontos számomra a nyitottság a világ dolgaira, a sokszínűségben rejlő lehetőségek befogadása, a tanulás. Szeretem, ha minden nap hoz valami olyat, amiből tanulhatok. Több szervezetben dolgoztam, sok mindennel találkoztam már. Sokféle eszközt ismerek és használok, sokféle emberrel dolgoztam, sokféle témában. Tudom, hogy mindenkinek van tehetsége valamihez, amit örömmel és lelkesedéssel csinál. Abban segítek, hogy erre a tehetségre rátalálj, megtaláld magadban ehhez szenvedélyt és a válaszokat a kérdéseidre. Együttműködésünk során figyelek Rád, meghallgatlak, és kérdéseimmel segítelek. Új nézőpontokat kínálok, gondolkodásra késztetlek, és segítek jobban megismerni önmagad.

vagizsolt-0822_edited_edited.jpg

Vági Zsolt

Egyéni coaching

Végzettségem szerint egészségtudományi és mentálhigiénés szakember vagyok, lassan 6 éve dolgozom rendszerszemléletű coaching eszközökkel is - egyéni és csoportok szinten. Megfordultam már hajléktalanok, munkakeresők, roma integrációs programban résztvevők és vidéki gimnazisták körében is. Leginkább a szociálisan érzékeny területeket kedvelem. Ahogy én változom, úgy változik a munkámban a fókusz is, viszont ami mindig fontos szempont volt és az is marad, az a személyközpontú, humanisztikus szemlélet, az itt és mostban dolgozás és a kísérés. Igyekszem olyan értékek mentén dolgozni, amikkel nem csak saját magunknak, de a szűkebb, tágabb környezetünknek is hasznára lehetünk. Hiszek az emberi jóságban és fejlődésben

andrea.jpg

Valentinyi Andrea

Egyéni coaching

Képzési szakember vagyok, tanár, tréner, coach, vezető, újdonsült anyuka, kórustag, tervező-szervező-álmodómegvalósító. Bárcsak! Lett volna egy felnőtt a gimis időkben, aki őszintén kíváncsi rám; aki meghallgat; aki kérdez; aki olyannak elfogad, amilyen igazán vagyok; aki meglátja bennem az erősségeimet; aki meglátja bennem a kiválóságot; aki ezt el is mondja nekem; aki támogat; aki segít; aki szurkol; aki érdeklődik; aki velem együtt ünnepel! Bárcsak! Segített volna valaki abban, - mint az egyik kedvenc játékom, amelyben ha a számokat sorrendben vonallal összehúzogatom, a végén kirajzolódik egy alak -, hogy lássam, az apró lépések hova vezethetnek! Bárcsak! Lehetnék a 3 coaching alkalomkor mindez a számodra! Már nagyon várom a Veled való közös munkát!

 
Pataki_Anna_foto.jpg

Pataki Anna

Egyéni coaching

Coachként aktív figyelmemmel, reflexióval, kérdésekkel, visszajelzéssel támogatom a diákokat abban, hogy megtalálják kérdéseikre a saját válaszaikat. Az Erőszakmentes kommunikáció fontos szerepet tölt be az életemben, és a coaching keretében is alkalmazom az eszköztárát. A coaching mellett szabadúszóként üzletviteli tanácsadással foglalkozom, valamint tréningeket tartok.

Ka%CC%81rpa%CC%81ti-Kincses%20Krisztina%20u%CC%88zleti%20coach%202_edited.jpg

Kárpáti-Kincses Krisztina

Egyéni coaching

Coachként hiszem, hogy tudatossággal és kitartással minden lehetséges, ha tényleg meg szeretnénk valósítani az álmainkat. Azt gondolom, hogy nekem sikerült is, HR vezetőként sok mindent megvalósítottam és a coachingra is rátaláltam 2013-ban a Magyar Coaching Pszichológiai Egyesület alapos képzésének köszönhetően. Munkaerőpiaci ismereteimmel, pályaválasztási tapasztalataimmal, üzleti szemléletemmel tudok segíteni neked, hogy megtaláljuk azt, ami tényleg nem csak egy munka lenne számodra, hanem egy szakma, amire hosszabb távon tudnsz építeni.

Vo%CC%88lgyi_edited.jpg

Völgyi Erika

Egyéni coaching

Közgazdász gyakornokként kezdtem pályafutásomat az energiaiparban, volt alkalmam Németországban és Prágában is dolgozni. Karrierem eddigi csúcsának a gazdasági igazgatói kinevezést tartom. Hiszem, hogy fontos meglátni az embert a munka mögött – ez ösztönzött arra, hogy a Coach Akadámián továbbképezzem magam, és most coachként tudjak segíteni nektek életetek egyik komoly választása előtt. A továbbtanulás izgalmas, sokszor egy életre szóló döntés. Ahhoz, hogy elégedett légy a választott utaddal, érdemes a coaching beszélgetést kipróbálni, ami segít, hogy összeálljanak egy képpé a fejedben a puzzle darabok.

Rab_Robert_edited.jpg

Rab Róbert

Egyéni coaching

Azért lettem okleveles építőmérnök, mert építészmérnök nem lettem, újságíró meg nem akartam lenni. 16 évet dolgoztam az építőiparban, túlnyomóan közlekedési infrastruktúra építési projekteken, ebből 13 évet vezető beosztásban. Szabadidőmben sokat olvastam, fejlesztettem magam, érdeklődésem fókusza a humán tudományok irányába is eltolódott, ennek köszönhetően jól tudom szintetizálni a rendszerszemléletet és az emberközpontúságot. A pszichológia egyéb irányzatai mellett a coachingot is megismertem, hiszek a coaching kreatív, alkotó, partneri folyamatában és abban, hogy a diák és a coach által közösen létrehozott térben milyen hatalmas horderejű változások történhetnek meg. A Coach Akadémián 2019. októberben megkezdett nappali Business Coach-képzést 2020. őszén kiegészítettem egy az Eötvös Loránd Tudományegyetem Pedagógiai és Pszichológiai Kar által indított Üzleti Edző képzéssel. Önkéntes tevékenységet végzek a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Fogadó Pszichoszociális Szolgálatánál.

029_01_NEF-3814_s.jpg

Stemler Ildikó

Egyéni coaching


Stemler Ildikó vagyok több, mint 20 éve dolgozom HR területen szakértőként és több éve már vezetőként is. Dolgoztam állami szektorban, hazai és külföldi vállalatoknál.

Tudom, hogy a munka fontos része az életünknek, megtalálni az örömöt a munkánkban, hivatásunkban egy kulcs a sikeres és boldog élethez.

Coachként abban tudlak támogatni, hogy megismerd önmagad a saját erősségeid, lehetőségeid, és ezeket eredményesen használd a céljaid elérésének érdekében. Hiszek benne, hogy ez a támogató, fejlesztő folyamat segít abban, hogy Te is azok közzé tartozz, akik megtalálják az örömüket a választott pályájukon.

 
Peto%20Dia%20kep_edited.jpg

Pető Diána Csilla

Egyéni coaching

Coachként és pszichológusként szeretnék neked segíteni, hogy átláss a káoszon és felteszem azokat a kérdéseket, amik közelebb juttatnak önmagadhoz és a céljaidhoz. Az ELTÉ-n szereztem Pszichológus diplomát, Coachként pedig a Coach Akadémián folytatok tanulmányokat, emellett 6 éve foglalkozom ifjúsági közösségszervezéssel és támogatással tehát, közel áll a szívemhez ez a korosztály. :)

Almási Anikó.jpg

Almási Anikó

Egyéni coaching

Szenvedélyesen hiszek abban, hogy nagy dolgokra vagyunk teremtve és ezt a lelkesedésemet szeretném továbbadni másoknak is. A coaching számomra a bizalom, a tudatosság és a fejlődés hármasának ötvözete, egy eszköz arra, hogy az élet ne történjen velünk, hanem mi alakítsuk azt a lehető legjobbra. 25 éves angol nyelvtanári pályámat hátrahagyva, most már a coachingot tartom a hivatásomnak. Ehhez a tudást elsősorban a Coach Akadémián szereztem meg, de azóta is folyamatosan tanulok nemzetközi színtereken is. Az alábbi területek példaként szolgálnak arra, hogy miben tudok nektek leginkább támogatást nyújtani: önbizalom növelése, asszertivitás, halogatás leküzdése, szokások kialakítása (pl. rendszeres sportolás), negatív hozzáállás átkeretezése (pl. vizsgáktól való félelmek esetén), magabiztosság az angol nyelvtudásban – azért a szívem egy darabja ott maradt a nyelvtanításban.

IMG_6681.JPG

Dr. Medgyesi Mónika

Egyéni coaching

Jogászként végeztem az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán, jelenleg ügyvédként dolgozom. Az ügyvédi irodám és egy üzleti tanácsadói cég felépítése után a Coach Akadémián kezdtem tanulni, majd business coachingot az ELTE Pedagógiai- és Pszichológiai Kar szakirányú továbbképzésén. Coachként a legfontosabbnak azt tartom, hogy ítélkezéstől mentesen, bizalmi légkörben, titoktartás mellett beszélgessünk, és hogy kérdések mentén a végére eljussunk oda, ahol neked a legjobb. Szabadidőmben alapítványi munkát végzek, hogy a lehető legtöbb embernek jusson tiszta ivóvíz Afrikában. Ami feltölt, az a lovaglás, a vitorlázás és a zene.

Kapcsolat.jpg

Gál-Kiss Noémi

Egyéni coaching

Gál-Kiss Noémi vagyok édesanya, coach és HR szakember. És én is voltam pályaválasztás előtt álló fiatal és útkereső felnőtt is.

Pályaválasztási coachként támogatom a fiatalokat a továbbtanulásuk során, akár külföldi lehetőségeket is bemutatva.15 éve dolgozom HR területen, jól ismerem a kiválasztás/toborzás révén azokat a kompetenciákat, amikre a mai fiatal felnőtteknek szüksége van ahhoz, hogy sikeresek legyenek a munkaerőpiacon. 

A beszélgetések során megismered önmagad, felismered saját erősségeid, erőforrásaid, hogy ezáltal olyan tevékenységet válassz, ami passzol hozzád, amiben ki tudsz teljesedni.

Támogatlak a céljaid meghatározásában és abban is, hogy megtaláld milyen módon tudod elérni azokat.

Mindenkinek meg van a saját útja, keressük meg együtt a Tiédet!

 
Emese_műhely.JPG

LEGYÉL TE IS HICOACH!

Szakmai közösséget építünk, hogy együtt segítsünk minél több diáknak a jövőjük tervezésében. Csatlakozz csapatunkba, és tegyünk együtt a boldog pályaválasztásért!

 

HICOACH - SZAKMAI ESTEK

Önkéntes coach közösségünk számára szakmai esteket szervezünk, ahol hónapról hónapra elismert szakemberek osztják meg értékes tudásukat.

„Hiszek abban, hogy a gyerekek egy coach támogatásával képesek belső erejük megtalálására, tehetségük felébresztésére, félelmeik legyőzésére. Coachként a feladatom az, hogy elhivatottan indítsam el őket saját önmegvalósításuk útján, amelyben felfedezik lehetőségeiket, és megtalálják a bensőjükben lakozó csodát."

Kákonyi Anett PCC az ICF Magyar Tagozatának elnöke, több mint 16 évet dolgozott nagyvállalati környezetben, ebből 10 évig csapatokat vezetett. A gyerek coachinggal kapcsolatos ismereteit két külföldi képző segítségével sajátította el.

kakonyi-anett.jpeg

Göntér Mónika PCC mélyen elkötelezett a szülő-gyermek-pedagógus hármas együttműködésének támogatásában, főiskolai oktatóként leendő coachokat és vezetőket, valamint gyermek- és ifjúságvédő szakembereket képez.


,,Egyik legfontosabb fókuszom hozzájárulni egy olyan barátságos, biztonságos és támogató iskolai közeg kialakításához, ahová gyermek és felnőtt egyaránt örömmel jár. Ennek fontos alapja az, hogy minden érintett felet – köztük a gyerekeket – partnerként kezeljünk.  A gyermekekkel és kamaszokkal történő munkámban alap ez a partnerség, a közös építkezés, és különösen lelkesít a fiatalokkal való munkámban az a kreativitás, ami egy ilyen erős partneri együttműködésből megszületik.”

Gonter_Moni_portre1.jpeg

,,15 médiában eltöltött év után fordultam a coaching irányába, miután nagyon rossz tapasztalatokat szereztem – és láttam a romboló hatását az alacsony érzelmi intelligenciának – mind a munkahelyi, mind a magánéletemben. A szülőkkel való munkámban az a tudat különösen motiváló, hogy az ő fejlődésük pozitív hatással van a gyerekre, gyerekekre is." 


Bőtös Balázs ACC coach, tréner, action learning team coach és érzelmi intelligencia fejlesztő. Vezetőket és szülőket támogat, hogy mélyülő önismerettel, hatékonyan és jó kedvvel éljenek, dolgozzanak. Hogy ne csak szemlélői legyenek az életnek, hanem örömüket leljék abban, hogy olyan emberek között vannak, akikkel jól kijönnek, és akikkel együtt csinálhatnak, alkothatnak, elérhetnek valamit.

Bőtös Balázs ACC.jpeg

Soós Judit sportpszichológus, MCC Coach, Team Coach, Tréner és a Sport-Levelup alapítója. Az üzlet világából érkezett a pszichológia területére, 2007 óta dolgozik segítő szakemberként, mely során több, mint 3500 órányi tapasztalatot gyűjtött valós ügyfelekkel, téthelyzetben, a témák széles tárházán.

„Jelenleg coachként és sportpszichológusként dolgozom. Szemléletemet, lényemet jól tükrözi ez a mondat: Gyorsan, szeretettel a látványos és tartós eredményért! Számos utánpótlás korosztályú sportolói sikerhez járulhattam hozzá ezzel a szemlélettel az elmúlt 10 évben."

soosjudit.jpg