HICOACH

A boldog pályaválasztásért

 

JELENTKEZZ, HOGY RÉSZT VEHESS A HÁROM ALKALMAS COACHINGON!

Milyen szakma illik hozzám? Miben vagyok én jó, különleges? Nem tudom, mit válasszak abból a sok területből, ami érdekel. Melyik szakra jelentkezzek? A HiCoach program profi coachai ilyen, és ehhez hasonló kérdésekben segítenek. A coaching egy támogató beszélgetés, ahol a coach többnyire kérdések feltevésével segít neked egy probléma, kérdés, elakadás megoldásában. (A továbbtanulással kapcsolatos informatív tanácsadás – pontszámítás, jelentkezés menete, egyetemek, szakok jellemzői – nem tartoznak a coaching körébe.) A coaching során a jövőd tervezitek meg, a jelen lehetőségeiből, és a saját elképzeléseidből kiindulva.

 

HICOACH CSAPAT

130041042_414666003051849_25556931758924
unnamed_edited.jpg
_DSC3062N.jpg

Lócki Anita

Egyéni és csoportos coaching

Király Olívia

Egyéni és csoportos coaching

Somlai Dániel

Egyéni és csoportos coaching

 
Baksa Balazs foto.jpg
Sz_Bea_002.jpeg
krisztina%2520schubauer_edited_edited.jpg
anita.JPG

Baksa Balázs

Egyéni coaching

Szűcs Beáta

Egyéni és csoportos coaching

Schubauer Krisztina

Egyéni és csoportos coaching

 
nori.png
szeles krisztina.jpg
130251983_818133262314058_67267910534696
 
Pataki_Anna_foto.jpg
Kárpáti-Kincses Krisztina üzleti coac
Völgyi.jpg
Rab_Robert.jpg

Pataki Anna

Egyéni coaching

Rab Róbert

Egyéni coaching

 
Peto Dia kep.JPG
Almási Anikó.jpg
IMG_6681.JPG
MatisAgnes1.jpg
 
Emese_műhely.JPG

LEGYÉL TE IS HICOACH!

Szakmai közösséget építünk, hogy együtt segítsünk minél több diáknak a jövőjük tervezésében. Csatlakozz csapatunkba, és tegyünk együtt a boldog pályaválasztásért!

 

HICOACH - SZAKMAI ESTEK

Önkéntes coach közösségünk számára szakmai esteket szervezünk, ahol hónapról hónapra elismert szakemberek osztják meg értékes tudásukat.

„Hiszek abban, hogy a gyerekek egy coach támogatásával képesek belső erejük megtalálására, tehetségük felébresztésére, félelmeik legyőzésére. Coachként a feladatom az, hogy elhivatottan indítsam el őket saját önmegvalósításuk útján, amelyben felfedezik lehetőségeiket, és megtalálják a bensőjükben lakozó csodát."

Kákonyi Anett PCC az ICF Magyar Tagozatának elnöke, több mint 16 évet dolgozott nagyvállalati környezetben, ebből 10 évig csapatokat vezetett. A gyerek coachinggal kapcsolatos ismereteit két külföldi képző segítségével sajátította el.

Göntér Mónika PCC mélyen elkötelezett a szülő-gyermek-pedagógus hármas együttműködésének támogatásában, főiskolai oktatóként leendő coachokat és vezetőket, valamint gyermek- és ifjúságvédő szakembereket képez.


,,Egyik legfontosabb fókuszom hozzájárulni egy olyan barátságos, biztonságos és támogató iskolai közeg kialakításához, ahová gyermek és felnőtt egyaránt örömmel jár. Ennek fontos alapja az, hogy minden érintett felet – köztük a gyerekeket – partnerként kezeljünk.  A gyermekekkel és kamaszokkal történő munkámban alap ez a partnerség, a közös építkezés, és különösen lelkesít a fiatalokkal való munkámban az a kreativitás, ami egy ilyen erős partneri együttműködésből megszületik.”

,,15 médiában eltöltött év után fordultam a coaching irányába, miután nagyon rossz tapasztalatokat szereztem – és láttam a romboló hatását az alacsony érzelmi intelligenciának – mind a munkahelyi, mind a magánéletemben. A szülőkkel való munkámban az a tudat különösen motiváló, hogy az ő fejlődésük pozitív hatással van a gyerekre, gyerekekre is. 


Bőtös Balázs ACC coach, tréner, action learning team coach és érzelmi intelligencia fejlesztő. Vezetőket és szülőket támogat, hogy mélyülő önismerettel, hatékonyan és jó kedvvel éljenek, dolgozzanak. Hogy ne csak szemlélői legyenek az életnek, hanem örömüket leljék abban, hogy olyan emberek között vannak, akikkel jól kijönnek, és akikkel együtt csinálhatnak, alkothatnak, elérhetnek valamit.