HICOACH

A boldog pályaválasztásért

 

64+

KÖZÉPISKOLA

150+

EGYÉNI COACHINGON RÉSZT VETT DIÁK

470+

ÓRA SZEMÉLYES SEGÍTSÉG

100%

POZITÍV VISSZAJELZÉS A DIÁKOKTÓL

 

JELENTKEZZ, HOGY RÉSZT VEHESS A HÁROM ALKALMAS COACHINGON!

Milyen szakma illik hozzám? Miben vagyok én jó, különleges? Nem tudom, mit válasszak abból a sok területből, ami érdekel. Melyik szakra jelentkezzek? A HiCoach program profi coachai ilyen, és ehhez hasonló kérdésekben segítenek. A coaching egy támogató beszélgetés, ahol a coach többnyire kérdések feltevésével segít neked egy probléma, kérdés, elakadás megoldásában. (A továbbtanulással kapcsolatos informatív tanácsadás – pontszámítás, jelentkezés menete, egyetemek, szakok jellemzői – nem tartoznak a coaching körébe.) A coaching során a jövőd tervezitek meg, a jelen lehetőségeiből, és a saját elképzeléseidből kiindulva.

 
 

A legfontosabb gondolataim, amelyeket a coachingon tanultam, az hogy a jövő sosem lesz biztos és mindig alkalmazkodnom kell bizonyos tényezőkhöz, de mindezt igyekszem majd önmagamhoz formálva megtenni. Továbbá, hogy a beszélgetés során felmerülő kérdések megerősítették bennem, hogy a megfelelő, leginkább hozzám illő úton indulok el.
-coachingon részt vevő diák-

HICOACH CSAPAT

130041042_414666003051849_2555693175892484377_n%20(1)_edited.jpg

Lócki Anita

Egyéni és csoportos coaching

Talent Managerként dolgozom a Nestlénél. A 14 éves multinacionális környezetben szerzett tapasztalatomnak köszönhetően széles eszköztárral, üzleti hátterrel és nagy emberismerettel tudom támogatni a tehetségeket. Coachként ezt a segítséget szélesebb körben igyekszem nyújtani: fiatalokat, karrierváltókat, útjukat keresőket támogatok a személyes fejlődésükben, karrierépitésben, problémamegoldásban, hatékonyságnövelésben. Hiszek abban, hogy mindenki tehetséges valamiben, amit képes szenvedéllyel és örömmel csinálni. Küldetésem, hogy ezt a tehetséget segitsek a támogató beszélgetések során megtalálni és kiaknázni.

olivia-kiraly_edited.jpg

Király Olívia

Egyéni és csoportos coaching

Mielőtt rátaláltam a hivatásomra coachként, a felnőttképzésben, a felsőoktatásban, valamint a kulturális szférában szereztem tapasztalatot kommunikációs szakemberként, de a multinacionális környezet sajátosságait is megismertem a biztosítási szektorban. A lehető legkülönfélébb szervezetekben dolgozva ért meg bennem az elhatározás: emberek fejlesztésével szeretnék foglalkozni - így leszek a helyemen. Nemzetközileg minősített coach, tréner, kommunikációs és szervezetfejlesztési szakértő vagyok. Ami közös minden tevékenységemben, az a folyamatos fejlődés és fejlesztés iránti elhivatottságom, valamint a megoldásközpontú szemléletem. Coachingban a benned rejlő lehetőségek és válaszok megtalálásában támogatlak egy gondolatébresztő, kreatív folyamat keretében. Kísérlek és vezetlek, értő figyelemmel és a megfelelő kérdésekkel segítelek, hogy új perspektívából nézzünk rá a dilemmáidra.

_DSC3062N.jpg

Somlai Dániel

Egyéni és csoportos coaching

Coachként az a küldetésem, hogy olyan bizalmi kapcsolatot építsek a diákokkal közösen, amelyben közel kerülnek saját magukhoz és együttműködésünk által eredményesebbek, elégedettebbek és boldogabbak legyenek. Professzionális coachként dolgozom, emellett vezetőfejlesztő tréningeket tartok és vállalatok folyamatait és szervezetét fejlesztem tanácsadóként. A Legacy Kft.-nél szereztem a coach minősítésemet, szintén ott végeztem tréner, team coach, facilitátor tanfolyamot.

DSCF2193-Edit.jpeg

Fülöp Zsuzsa

Egyéni és csopotos coaching

Fülöp Zsuzsa vagyok, hogy mit tudok adni? Türelmet, meghallgatást, nyugalmat, ötleteket, nyitottságot, segítséget a felismerésekben, húsz év munkaerőpiaci ismeretet, amiben magyar és nemzetközi tapasztalatok is vannak. 12 éve vezetek csapatokat, sok fiatallal dolgozom együtt, sokat tanulok tőlük, együtt fejlődünk. Biztosan tudok segíteni abban, hogy felismerd a játszmákat, hogy elengedj olyan megfeleléseket amik nem rólad szólnak. Fontos számomra, hogy a madarak valódi hangját halld és ne azt amit megtanították neked, vagy megtanultál.

20180922_H_edited.jpg

Huszák Nikolett

Egyéni coaching

Először is köszöntelek és hálás vagyok, hogy a bemutatkozómat olvasod. 

Ha egy szóval kellene jellemezni magam, az az EGYENSÚLY lenne.

Rajongok a sportért, futásért, minden féle mozgásért, a motiváció és a siker témaköre szintén ehhez kapcsolódóan adja magát, ami nem csoda, hisz 15 évig élsportoló voltam. Ezt követte a közel 16 éve tartó marketing területen és multinacionális környezetben szerzett tapasztalatom, amely ugyan az én utam, de egy nézőpont lehet számodra is. Hiszek bennetek, a jövő nemzedékében, hogy megfelelő támogatással fontos kérdésekre kaphattok válaszokat, amelyekre alapozva tudatos döntéseket hoztok. Mert hiszem, hogy minden válasz benned van és Te magad vagy a kulcs, az úton pedig olykor szükség van támogatókra, aki ez esetben én lehetek.

Portr%25C3%25A9_edited_edited.jpg

Bozsánovics Judit

Egyéni és csoportos art coaching


Mit szólnál, ha egy könnyed ecsetvonásból kiindulva ismernéd meg a benned rejlő erősségeket, egyediségedet, hogy azután szabadon növekedj a magad módján? Ha van kedved hozzá, tegyünk egy közös próbát, hogy egyre jobban kirajzolódjon előtted egyéni karaktered és az utad. 

Talán néhány személyes tapasztalattal is hozzájárulhatok a pályaválasztásban felmerülő kérdéseidhez. A 'magad útját' járva olyan különleges tapasztalatokhoz is elvezetett az élet, mint például hogy Dél-kelet Ázsiában társalapítója lettem egy startupnak és azóta több száz ötlet- és önmegvalósítási kibontakozást van szerencsém kísérni (Sparklab, EIT Climate KIC Greenhouse, EIT Health Innostars Awards, a Central European Startup Award (CESA)). Idén a humor és a kreatív alkotásé a főszerep, így a rajzos coaching foglalkozások mellett elindult a ‘Jóhumorú önismeret’ blog és podcast, amiben az élet könnyedebb vagy olykor nehezebbnek látszó tanításait fedezzük fel. 

Ha valahogy megszólít a könnyedség, kreativitás, kísérletezés és az önazonosság, akkor keress bátran!

Darinka_Kocsis_Pozsik.jpg

Kocsis-Pozsik Darinka 

Egyéni coaching


Közgazdász diplomám van, a coaching a hivatásom és pszichológiát tanulok. Évekig dolgoztam multinacionális környezetben külföldön és itthon, vezettem több csapatot is. Hiszek a folyamatos tanulásban, és abban, hogy először magunkat kell megértenünk, és akkor minden a helyére kerül.

Az egyetemi éveimet az ELTE Bölcsészettudományi Karán kezdtem művészettörténet szakon. Hamar rájöttem, hogy szerteágazó érdeklődési köreim egy része hobbi marad, más része pedig a megélhetésemmé válik idővel. A coaching nekem sokat segített volna abban, hogy kevesebb kitérővel találjam meg az utam.

 A pályaválasztás egy izgalmas élethelyzet. Én abban tudlak támogatni, hogy megtaláld a saját utad, és olyan irányt válassz, ami igazán illik hozzád és valóban érdekel, ahol önmagad lehetsz. Már nagyon várom a közös munkánkat!

K03A1280_1_edited.jpg

Monika Fischer

Egyéni coaching

Szeretem, amikor több generáció van jelen együtt, és tanulnak egymástól (hiszen van mit!). Szeretek a Z generációval együtt dolgozni, mert rengeteg inspiráló ötletük van, és nem félnek semmitől. Ez a bátorság kísérte végig az én életutamat is, és ezt erősítem coachként az ügyfeleimben is. Merjék, akarják, csinálják!

Szeretném, ha a vállalkozói szemlélet elnyerné méltó helyét a pályaorientációs programokban, ugyanis a vállalkozói kompetenciáké a jövő, hiszen azok nemcsak egy vállalkozás kiépítésében, hanem egy karrierút betöltésében is a hasznotokra válhatnak. De mik is azok? Újítás, problémamegoldás, közösségépítés, helyi kultúra megőrzése, folyamatos fejlődés és tanulás.

Végzettségem szerint középiskolai angol és szerb tanár, szakfordító és tolmács, nyelvi, life és business coach vagyok. Tizenkét éve szabadúszó vállalkozóként dolgozom, két éve női vállalkozói közösséget építek. Örülök, hogy ennek a közösségnek a részeként Neked is segíthetek megtalálni a saját utadat és hivatásodat.

HiCoach_edited.jpg

Móricz Eszter

Egyéni coching

Az élet számos területén szereztem tapasztalatot. Tanári és kommunikációs diplomával, gazdasági területen pedig felsőfokú végzettséggel rendelkezem. A tanári pályától egy időre eltávolodtam, de a gyermekektől nem. Hosszú időn keresztül kerestem és a coachingban találtam meg azt a területet, mely nem csak tudásátadásról szól, hanem egy saját, önműködő megközelítési módot kínál gyermeknek, felnőttnek egyaránt.
Szerintem a pályaválasztás során arra helyeződik a hangsúly, ami a coaching egyik alappillére: a JÖVŐRE. A jövőre, amiről biztosan él egy kép a fejedben. Hogy ez a kép
valóssággá váljon, két dolgot tehetsz. Az egyik: megnézed mi az, amivel már most
rendelkezel a megvalósításhoz. A másik: mi az, amit még el kell sajátítanod hozzá. Ebben a folyamatban tudlak segíteni az egyéni, személyre szabott találkozások során, alkalmazva a coaching eszköztárát. Úgy gondolom, hogy minden fiatalnak szüksége van arra, hogy bármit elmondhasson következmények nélkül, hogy figyelmet kapjon, és bátorítást.

Arato Henrietta_edited.jpg

Arató Henrietta
Egyéni coaching


Mindig és mindenhol az EMBER a fontos. Ebben hiszek, és ezt a szemléletet képviselem életem minden területén.

A turizmusban, ezen belül is a szállodaiparban eltöltött évek alatt számtalan színes egyéniséggel volt szerencsém dolgozni és ezáltal gazdag tapasztalatra tettem szert emberismeretből is. A coaching megközelítés és a partneri együttműködés eredményét a pozitív visszajelzések és szakmai elismerések mutatják.

Az emberek erőforrásaink megtalálása, mentorálása szívemhez közel álló feladat. Különösen kedves számomra, ha ezt az izgalmas kincsvadászatot tinédzserekkel együttműködve támogathatom.

Csodálattal figyelem azt a sokszínűséget, sajátos és színes látásmódot és tehetséget, amivel a Z generáció felfedezi önmagát és törekszik a kiteljesedésre. Célom, hogy segítsek felderíteni az egyedi és oly sokszínű egyéniségek rejtett kincseit úgy, hogy az elismeréseken keresztül önbizalmuk felépítésén is dolgozunk.

116617520_319961715719487_4017772908847460179_n (1)_edited.jpg

dr. Sebestyén Andrea

Egyéni coaching

Sokféle dolgot kipróbáltam az egyetem óta. Mindent megelőzött a jog, ami azóta is biztos támaszom. Jelölt voltam, ügyvéd már nem akartam lenni. Jogászként évekig anti-diszkriminációs területen dolgoztam, majd végigvittem a PhD projektemet nőkkel szembeni erőszak témában. Jelenleg szexuális zaklatás kapcsán támogatok vállalatokat, érzékenyítek közösségeket. A coachingban támogató hozzáállásom, kíváncsiságom, nyitottságom, lényeglátásom hivatássá tud érni. Szeretem a saját utam, mert megtanultam, hogy ér sok mindenbe belekóstolni, sokfelé érdeklődni, adott esetben ezeket a szálakat össze is fogni.  A legfontosabb; hogy én magam jól legyek a saját kísérletezéseimben, tudjak önazonosan létezni.  Ebben tudok segíteni neked; hogy elhidd, a saját utad egyedi és tudj tudatos lenni, amikor magadról és a pályádról van szó. Hogy találd meg a saját mozgatórugóidat, láss rá az erősségeidre és görcsösség, megfelelési kényszer nélkül tedd meg már a legelső lépéseket is, amikor arról van szó, hogy mi leszel, ha nagy leszel … Magadért!

 
Baksa Balazs foto.jpg

Baksa Balázs

Egyéni coaching

dr. Baksa Balázs vagyok coach és mediátor. Coachingon gyakori vendégek nálam a hezitáló, “Nem tudom mit lépjek” témák gazdái. Ha Neked is van hasonlód, és szeretnél valamit kezdeni vele, szeretettel várlak egyéni konzultációra!

A coaching az értékek és jövőkép tisztázásáról és célok kitűzéséről szól, annak érdekében, hogy kielégítő, sikeres és teljes életet élhess. Segít tisztázni, mit akarsz az élettől, támogatja és bátorítja a változási folyamat során. 

Sz_Bea_002.jpeg

Szűcs Beáta

Egyéni és csoportos coaching

A pályaválasztás minden életkorban ránk talál, sokan már kisiskolás korukban tudják mik szeretnének lenni. Aztán ez mindig formálódik, alakul, változik, viszont eljön a pillanat, amikor döntést kell hoznunk, merre tovább.  Én például először óvónő, majd tanár szerettem volna lenni, aztán ügyvéd, néha orvos is, de végül közgazdász lettem, és ebben a szakmában dolgozom már több mint 15 éve, jelenleg termékmarketing menedzserként. A munkám mellett sport coachként kézilabdásokkal foglalkozom, egyéni is team coaching keretein belül. A coaching az, amely ezek közül a végzettségek közül a legközelebb áll hozzám. A Veled való beszélgetés során elgondolkodtató kérdéseket teszek fel, meghallgatlak és támogatlak a saját megoldásod megtalálásában.

krisztina%2520schubauer_edited_edited.jpg

Schubauer Krisztina

Egyéni és csoportos coaching

Schubauer Krisztina vagyok, nemzetközileg akkreditált coach, szervezetfejlesztő, kommunikációs és CSR szakértő. Örökös (újra)tervező.  Szakmai utam során többféle programon keresztül, több mint 2000 fiatalt segítettem, olyan változatos témákban, mint a pénzügyi edukáció, digitális írástudás fejlesztése, lányok segítése a technológia világában, hátrányos helyzetű fiatalok felkarolása, vagy épp környezettudatosságra nevelés. A sokféle programban egy közös pont mindig volt, ami az, hogy segítőként rendíthetetlenül hiszek a jövő generációjában rejlő lehetőségben, a folyamatos tanulás és fejlődés erejében és abban, hogy minden fiatalban ott a potenciál, az erő a változáshoz, csak felszínre kell hozni! Hiszek benned és abban, hogy közösen megtaláljuk a Te szupererőd! Fiatalokat támogató coachként és mentorként, Én ezen az úton tudok segíteni!

anita.JPG

Szabó Anita

Egyéni coaching

Agilis coachként 2019 óta támogatom az OTP Bank szervezeti átalakulását a coaching és a mentoring eszközével. Az ELTE-n diplomáztam szociológia mesterszakon, majd a bankszektor számos szeletét volt szerencsém megismerni mind Budapesten, mind Frankfurtban. Hiszek a különböző tudományterületek egymást erősítő voltában, a tudás kreatív összekapcsolásában, a folyamatos tanulásban és önfejlesztésben. Éppen ezért újra iskolapadba ültem, hogy vállalati belső- és vezetői coachingot tanuljak a Budapesti Corvinus Egyetemen. Agilis coachként a változásokhoz való rugalmas alkalmazkodóképességben hiszek, ugyanakkor magánemberként a kitartásban és elköteleződésben is, hiszen korábban versenyszerűen atletizáltam. A coaching beszélgetésekben maximális figyelemmel és elfogadással vagyok jelen, a saját utad megtalálásában segítelek a már benned lévő erőforrások felszínre hozásával.

BLNfoto (1).jpg

Lauro Natália

Egyéni coaching


Egész fiatal korom óta nagyon szeretek segíteni, támogatni másokat, tudást, tapasztalatot átadni. Ezt évek óta meg is teszem kisgyerekekkel sportoktatóként. Egyébként közgazdász diplomával évekig pénzügyi területen dolgoztam, nemzetközi pályázatokkal foglalkoztam. Aztán a gyermekeim születése kicsit más útra terelt és coach diplomát szerezve most másokat támogatok, hogy megtalálják a saját útjukat, megvalósítsák az álmaikat. Te tudod már, mit szeretnél megvalósítani? Nem? Semmi gond, itt egy szuper lehetőség, hogy felszínre hozd mélyen megbújó vágyaidat, megtervezd az utadat a vágyott jövőd felé. Segítek egy kicsit tisztábban látni a nagy káoszban és megtalálni, hogy mi az, ami igazán motivál, inspirál Téged; mi az, ami tényleg a Te célod és hogyan tudsz eljutni oda.

VNP_3063_edited.jpg

Kovács Ágnes Lilla

Egyéni coaching

Számtalan szak(ma) között választhatsz, miközben egy sor olyan állás, ami rád várhat, ma még nem is létezik. Nem csoda, ha még fogalmad sincs, merre tovább szakmailag!

Nekem sem volt. Ilyekor az ember általában bölcsésznek vagy közgazdásznak áll, én az utóbbit választottam. Egy kontrollingos-pénzügyes pályakezdés után találtam meg a saját utamat, és már 15 éve kommunikációs területen dolgozom.  

A média mellett immár hat éve intenzíven foglalkozom coachinggal is. Többféle képesítés – most épp másoddiploma – megszerzése után dolgoztam jó néhány vezetővel a verseny- és a szociális szférából, és szakmai útkeresőkkel, hozzám hasonló karrierváltókkal is. Meggyőződésem, hogy sokszor akár egy-két coaching ülés is segíthet az elakadásokon tovább lendülni, az önismeretet elmélyíteni, a vágyott jövőt tisztábban látni. Ha Neked éppen erre van szükséged, örömmel támogatlak ebben változatos eszközökkel, izgalmas kérdésekkel. Szeretettel várlak: az önismeret már önmagában is nagyon hasznos, hát még ha ezáltal megspórolsz pár felesleges vargabetűt a szakmai útkeresésben! 

profilkép.jpg

Király Gertrúd

Egyéni és csoportos coaching


HR - Közgazdász végzettséggel, értékesítési és HR tapasztalatokkal érkeztem a coaching világába, kb. 10 évvel ezelőtt. Viszonylag hosszú út vezetett odáig, hogy megtaláljam azt a munkát, amelyben meg tudom élni saját magamat, ki tudok teljesedni, és amit inkább hivatásként élek meg, mint munkának. Hálás vagyok érte.

Ha 1991-92 körül valaki elbeszélgetett volna velem arról, hogy mit szeretnék csinálni, merre akarok továbblépni, valószínűleg kapásból azt mondtam volna, hogy független- és szabad akarok lenni. Nos, ez megvalósult, de pár év sem kellett hozzá és jöttek a kételyek, az elégedetlenség, mert nem találtam a helyemet. Utólag nézve jó lett volna az a beszélgetés, amiben egy kicsit jobban megismerhettem volna saját magamat, ami kihangosította volna azokat az értékeket, amelyek már akkor is ott voltak és fontosak voltak, csak éppen nem fordítottam rájuk túl sok figyelmet – ezzel valószínűleg pár felesleges kört ki is hagytam volna. Azt hiszem az önértékelésem és az önbizalmam is hálás lett volna egy kis törődésért és azért, ha kiderül, melyek azok az erősségeim, amelyekre mindig támaszkodhatok. A személyes és szakmai tapasztalataimból (is) okulva egy utazásra invitállak, amely során érintjük azokat az állomásokat, amelyek hozzá(d) tehetnek és segítenek abba az irányba mozdulni, hogy önmagad legjobb verziója légy.

BokorMarianna_edited.jpg

Bokor Marianna 

Egyéni és csoportos coaching


Öt éve kezdtem foglalkozni coachinggal. Addigra több mint 15 éve dolgoztam vezetőként pénzügyi-gazdasági területen, s egy munkahely váltási helyzetben a változtatás mellett döntöttem. Gyerekeim akkor pont iskola- és pályaválasztás előtt álltak, persze más-más dilemmákkal. Ez az élethelyzet inspirált, hogy coach legyek. 

Nemzetközileg minősített coachként és tanácsadóként dolgozom jelenleg, egyéni ügyfelekkel és csapatokkal. 2019 óta pedig Ifjúsági coachként pályaválasztó, pálya- és életkezdő fiatalokkal is foglalkozom. Az a tapasztalatom, hogy sokaknak határozott elképzelései vannak, mások viszont bizonytalanok. Félnek a döntéstől, tartanak a kudarctól, a sikertelenségtől. Előfordul, hogy még nem találták meg álmaikat, céljaikat vagy félnek felvállalni azokat. 

Örömmel segítek, ha Neked is vannak hasonló kérdéseid, kétségeid, vagy csak szívesen beszélgetnél, hol tartasz és hogyan tovább.

Fekete_Szabo_Aniko_edited.jpg

Fekete-Szabó Anikó
Egyéni és csoportos coaching


30 éve vagyok pedagógus, 20 éve drámapedagógus, amatőr színjátszó csoport vezetője, jelenleg pedig fejlesztő innovátor mestertanár, tréner és coach. Pontosan tudom, milyen kihívás előtt álltok a pályaválasztás során, hiszen már három évtizede támogatom a fiatalokat és biztosan állítom, a jelenlegi helyzet valóban más megközelítést igényel. Három éve új szerepben is foglalkozom a pályaorientáció témájával, hiszen trénerként, coachként is végeztem, valamint megírtam öt évre szóló mestermunkámat „Karrierstart – tudatos pályaválasztás” címmel, amely már két éve a gyakorlatban is működik. Csoportos és egyéni konzultáció formájában segítek középiskolásoknak és egyetemistáknak. Módszertani
sokszínűséggel, rendszerben való, komplex gondolkodásmóddal közelítem meg a helyzeteket.
A szemléletváltás, a tudatosság, a tervezés, az új utak keresése, a folyamatos tanulás jelentette
és jelenti számomra az inspirációt. Hiszek abban, hogy mindenki nagy dolgokra képes és
mindenki tehetséges valamiben és hogy a jó pályaválasztás a tartalmas minőségi élet alapja.
Ennek megtalálásában segíthetek Nektek!

vida zsuzsi_edited.jpg

Pántya-Vida Zsuzsa

Egyéni coaching

Mondhatni „véletlenül” lettem angol tanár, nem így terveztem, de már 13 éve tanítok, jelenleg a szakképzésben. Több, mint 4 éve foglalkozom egy japán akupresszúrás gyógymóddal és most coach lettem. Elvégeztem a Corvinus Egyetemen Vállalati belső és vezetői coach szakirányú továbbképzését. Közben sziklát másztam, hegyikerékpároztam, futottam és nagyon sokat meditáltam. Látszólag különböznek ezek a területek, de számomra mostanra összeállt a kép és ezen együttállásnak köszönhető, hogy megfelelően tudom támogatni a hozzám fordulókat. A pályaválasztás elég nagy kihívás ebben az életkorban és azt hisszük örökre kell választanunk és ha elrontjuk, nincs visszaút. Én azonban azt tapasztalom, hogy a cél út közben is formálható.  Viszont kell, hogy legyen egy cél, e nélkül nem tudunk elindulni az úton.  Ahhoz, hogy végül azzal foglalkozz, amit igazán szeretsz és amiben nem mellesleg jó is vagy, sok mindent ki kell próbálnod és megtapasztalnod, ismereteket kell szerezned magadról. Amiben én tudlak támogatni, az az, hogy kialakuljon benned egy nyitottság, rugalmasság és kíváncsi kalandvágy, miközben feltérképezzük az erőforrásaidat és tudatosítjuk a tettvágyadat.

 
nori.png

Szeli-Bognár Nóra

Egyéni coaching

Mottóm: „fejlődni és fejleszteni”. Coachként, trénerként igyekszem kimozdítani téged az állandóságból, valami számodra hasznos új irány felé. Legfőbb küldetésem, hogy megtaláld a belső motivációdat. Neked, aki pályaválasztás előtt állsz különösen fontos, hogy olyan irány felé indulj, ami nem a szüleid döntése, hanem egy saját belső vágy. Hiszem, hogy mindenkiben benne van ez a tudatosság, csak nehéz előhívni. Motivációs tanácsadóként, coachként megvan az eszköztáram ahhoz, hogy előássuk a belső gondolataidat, vágyaidat, ezeket célokká alakítsuk és megtervezzük az utat is, hogy sikerüljön céljaidat elérni.

szeles krisztina.jpg

Szeles Kriszta

Egyéni coaching

Kommunikációs trénerként és coachként abban segítem az embereket, hogy magabiztosabbá, határozottabbá váljanak. Olyan emberré, aki tudja mit akar, és tudja hogyan érje el azt. Fő területem az Erőszakmentes Kommunikáció. Mellette gyerekeket és felnőtteket tanítok nyilvános beszédre, valamint Tedx-es mentorként segítem a fellépők felkészülését. Miért jó neked a coaching? Rég voltam kamasz, de arra még emlékszem, hogy a felnőtté válás nem könnyű folyamat. Elvárják tőled, hogy legyél önálló, miközben folyamatosan meg akarják mondani, mit csinálj. A coaching az egyetlen olyan folyamat, ahol a coach nem akar tőled semmit. Ő az, akinek nincsenek elvárásai feléd. Hidd el, az életben nem sok ilyen kapcsolat létezik. Ez egy olyan lehetőség, ahol úgy támogatnak téged, hogy közben senki nem fog irányítani. Itt TE vagy fókuszban, ez rólad szól. Arról, hogy találd meg saját megoldásaidat. Ebben tudlak támogatni Téged.

130251983_818133262314058_6726791053469677008_n%2520(1)_edited_edited.jpg

Király Csilla

Egyéni coaching

Ügyfélszolgálati vezető vagyok a Profession.hu állásportálnál, coach és több éves vállalati vezetőfejlesztés tapasztalattal.Hiszek a coaching szemléletű vezetésben, és a kompetenciák fejlesztésének lehetőségében. Szakmámból adódóan közel áll hozzám a karriertervezés támogatása is. A coaching során célom, hogy segítsek személyre szabottan megtalálni a válaszokat és beazonosítani a fejlődési pontokat. Amire számíthatsz: bizalmi légkör, őszinteség, teljes elfogadás, emellett sok kérdés és értő hallgatás, ami elősegíti a belső munkát.

Szilva%CC%81si%20Gabriella2%20(2)_edited.jpg

Szilvási Gabriella

Egyéni coaching

Nemzetközi akkreditációval rendelkező coachként abban segítem a hozzám fordulókat, hogy az értékeik mentén találják meg azt az utat, amiben kiteljesedhetnek és megélhetik szenvedélyüket. Szinte biztos, hogy mindeközben mélyül az önismeret, ránézünk tudattalan szintű hiedelmekre, tudatosítunk, felfedezünk. Amikor gimis voltam, nem volt konkrét elképzelésem, hogy mi akarok lenni. Dolgoztam szoftver fejlesztő, és telekommunikációs cégnél, éltem Olaszországban majd egy autóipari vállalat értékesítési vezetője lettem Európában. Mindeközben folyamatosan képeztem magam és 2017-ben diplomáztam mint business coach az ELTE-n. Azóta coachként és trénerként dolgozom...és ki tudja, hogy 10 év múlva hol és mit fogok csinálni. Mindenesetre az biztos, hogy egyre növekvő kíváncsisággal és szenvedéllyel.

%C3%89N_edited.jpg

Dömény Erika

Egyéni és csoportos coaching


Közgazdász-MBA végzettséggel és sokéves HR területen megélt vezetői tapasztalattal lettem fejlesztő szakember. Amikor 17-18 évesen a gimiben a pályaválasztáshoz érkeztem, meglehetősen tanácstalan voltam azt illetően, hogy milyen szakmát is szeretnék tanulni, amit majd egy életen át fogok művelni.  Eredetileg tanári pályára készültem, és mégis közgazdász lett belőlem… Aztán még egy sor másik szakmát is megtanultam és lettem tréner, coach, szervezetfejlesztő. Annak idején, amikor a gimiben az első nagy döntést kellett meghozni, jól jött volna egy külső segítség a pályaválasztásban ahhoz, hogy felismerjem mik az én valódi erősségeim, mi az, ami nekem zsigerileg jól megy, mit is szeretek tanulni, és mitől is csillog a szemem. Én ebben a belső munkában tudlak kísérni, hogy jobb rálátásod legyen önmagadra és valódi vágyaidra, ahhoz, hogy a megfelelő irányba indulj el és tudd, hogy mire mondasz igent.  

Badenszki_edited.jpg

Badenszki Erika

Egyéni coaching


Létezik az az állapot, amikor a munka megszűnik munkának lenni és magával ragad a flow.

A tanulás és én kezdetben nem voltunk barátok. Amikor olyan dolgokat kezdtem el felfedezni, ami érdekel, akkor ráéreztem az önképzés ízére. Innentől kezdve már nem tanulásról beszélek. Így lettem közgazdász, turisztikai szakember, majd coach, tréner és facilitátor. Coaching karrierem hajnalán lehetőséget kaptam Joó Zsuzsanna, Life coaching, Érted, Veled című könyvében való megjelenésre. Később a párkapcsolati coachinggal kapcsolatos gondolataimat a Váljak, vagy maradjak című könyvemben tettem közzé.

Dolgoztam nagyvállalatnál értékesítési területen csoportvezetőként, segítettem diákoknak a munkaerőpiacra lépésében és itt az első tapasztalatok megszerzésében.

A képzések sora, tapasztalatok gyűjtése számomra a mai napig sem ért véget. Jelenleg a Metropolitan Egyetemen Business és team coach képzésen veszek részt.

Küldetésem, hogy a coaching során útitársként kísérjelek, hogy a problémádat megoldásra juttassuk. Veled tartok a közös munka alatt, hogy megtaláld a saját utadat, és megoldásodat az önismereted és a tudatosságod előmozdításával.

emese.JPG

Petrányi Emese

Egyéni coaching


Közgazdász vagyok erős humán beállítottsággal. Ez a kettősség eleinte sok nehézséget okozott az életemben, többek között a pályaválasztásomban is, de úgy érzem, sikerült megtalálnom a helyemet. Jelenleg egy amerikai üvegipari cég projekt csapatában dolgozom, munkám során rengeteget kommunikálok különböző nemzetiségű kollégákkal, ami sok energiát ad. 

Először a saját bőrömön tapasztaltam meg, mennyire hasznos tud lenni a coaching annak eldöntésében, merre haladjak tovább az utamon. Annyira megtetszett, hogy a megfelelő kérdések feltevésével és értő odafigyeléssel ennyit lehet segíteni másoknak, hogy én is elvégeztem egy coach képzést három évvel ezelőtt és azóta igyekszem munkám során is alkalmazni a coaching elemeit.

Örülnék, ha Neked is segíthetnék utad során. Ha te is készen állsz rá, én itt vagyok, hogy egy jó hangulatú coaching folyamat során együttes erővel, sok kérdéssel, az erőforrásaid feltérképezésével és az önbizalmad megerősítésével kísérjelek egy szakaszon a céljaid megvalósítása felé.

csornai.jpg

Csornai Zsuzsanna

Egyéni coaching


Az egyik legnagyobb szenvedélyem meglátni az embert és segíteni kihozni belőle mindazt, ami benne van. Nálam hosszabb volt az út, mire megtaláltam a hivatási utamat, többször is voltam karrierváltó (nemzetközi kapcsolatok szakértő, projektmenedzser, marketing, customer service agent), de mára már bizton állíthatom, hogy a legnagyobb fókuszom az embereken és a fejlesztésen, fejlődésen van. Én is az önfejlesztés különböző eszközeivel értem el – beleértve a coachingot is -, hogy letisztuljon bennem a kép saját magammal kapcsolatban. A coaching mellett fejvadászként dolgozom, ami kiváló lehetőséget nyújt a különböző szakmák, pozíciók megismeréséhez. Nagyon szívesen támogatlak az utadon, az irányvonalaidon, mert ha megtalálod, amit szeretsz, szívből és szenvedélyből csinálsz, akkor ragyogsz és mást is ragyogtatsz.  

unnamed_edited.jpg

Ferencsák Tímea

Egyéni coach

Végztettségemet tekintve közgazdász és jogász vagyok. Jelenleg HR területen dolgozom mulitnacionális környezetben. Előtte 16 évet töltöttem IT szervezetben,  többnyire vezetői pozíciókban. A munkám mellett külső és belső coachként is tevékenykedem.

Amiben támogatni tudlak: önismeret fejlesztése, célkitűzés, lehetőségek és erőforrások feltérképezése.

 
DSC_0634_edited.jpg

Vadász Viktória

Egyéni coaching

Egyetemi oktató, tréner, coach és első sorban két kamasz lány anyukája vagyok. Tudom, hogy a gimnáziumi időszak és ezen belül a pályaválasztás milyen nehézségekkel jár. A coaching folyamatban végre egy olyan térbe kerülsz, ahol nincsenek elvárások, csak rólad szól minden, ahol csak rád figyelek. Segítek abban, hogy választ találj az életedet kísérő kérdésekre, hogy megtaláld, miben vagy igazán jó és ezt hogyan tudod még tovább fejleszteni. Támogatlak abban, hogy megtaláld azt a célt, amiért tényleg érdemes tenned és azt az utat, ami odáig elvezet.

nj12.JPG

Nagy Judit

Egyéni coaching

Sokszínű út vezetett el odáig, hogy coach lettem. Színpadról álmodoztam, operaénekesnek majd színésznek készültem. Aztán pedagógusi diplomát szereztem. Végül a kommunikáció felé vettem az irányt és újságíró lettem. A Magyar Televízióban dolgoztam 12 évig, a Híradó és különböző kulturális, közéleti magazinok műsorvezetőjeként. 2007. októberében egy trauma után hosszú önismereti utazás következett. Karriert váltottam és coach lettem. Most minden korábbi tapasztalatot beépítek a munkámba, amit szenvedélyesen szeretek. Kíváncsian és izgatottan várom a közös munkát, hogy rátaláljatok arra az útra, amin szívesen végig mennétek. Az én személyes fejlődésemet nap, mint nap egy kiskamasz biztosítja görbe tükreivel. Töltekezni a természetben szoktam. Edzővel úszom, így gyakran vagyok komfort zónán kívül. Néha bűnözök. Bűntársam mindig valamilyen kiváló minőségű csokoládé.

20170308_112016_2169_PS_edited.jpg

Romsics Zsuzsanna

Egyéni és csoportos coaching

Képzésekkel és szervezetfejlesztéssel foglalkozó HR szakember vagyok. Coach és team coach képzettségeimet is használva, egyéneket és szervezeteket támogatok a folyamatos fejlődésükben. Fontos számomra a nyitottság a világ dolgaira, a sokszínűségben rejlő lehetőségek befogadása, a tanulás. Szeretem, ha minden nap hoz valami olyat, amiből tanulhatok. Több szervezetben dolgoztam, sok mindennel találkoztam már. Sokféle eszközt ismerek és használok, sokféle emberrel dolgoztam, sokféle témában. Tudom, hogy mindenkinek van tehetsége valamihez, amit örömmel és lelkesedéssel csinál. Abban segítek, hogy erre a tehetségre rátalálj, megtaláld magadban ehhez szenvedélyt és a válaszokat a kérdéseidre. Együttműködésünk során figyelek Rád, meghallgatlak, és kérdéseimmel segítelek. Új nézőpontokat kínálok, gondolkodásra késztetlek, és segítek jobban megismerni önmagad.

vagizsolt-0822_edited_edited.jpg

Vági Zsolt

Egyéni coaching

Végzettségem szerint egészségtudományi és mentálhigiénés szakember vagyok, lassan 6 éve dolgozom rendszerszemléletű coaching eszközökkel is - egyéni és csoportok szinten. Megfordultam már hajléktalanok, munkakeresők, roma integrációs programban résztvevők és vidéki gimnazisták körében is. Leginkább a szociálisan érzékeny területeket kedvelem. Ahogy én változom, úgy változik a munkámban a fókusz is, viszont ami mindig fontos szempont volt és az is marad, az a személyközpontú, humanisztikus szemlélet, az itt és mostban dolgozás és a kísérés. Igyekszem olyan értékek mentén dolgozni, amikkel nem csak saját magunknak, de a szűkebb, tágabb környezetünknek is hasznára lehetünk. Hiszek az emberi jóságban és fejlődésben

andrea.jpg

Valentinyi Andrea

Egyéni coaching

Képzési szakember vagyok, tanár, tréner, coach, vezető, újdonsült anyuka, kórustag, tervező-szervező-álmodómegvalósító. Bárcsak! Lett volna egy felnőtt a gimis időkben, aki őszintén kíváncsi rám; aki meghallgat; aki kérdez; aki olyannak elfogad, amilyen igazán vagyok; aki meglátja bennem az erősségeimet; aki meglátja bennem a kiválóságot; aki ezt el is mondja nekem; aki támogat; aki segít; aki szurkol; aki érdeklődik; aki velem együtt ünnepel! Bárcsak! Segített volna valaki abban, - mint az egyik kedvenc játékom, amelyben ha a számokat sorrendben vonallal összehúzogatom, a végén kirajzolódik egy alak -, hogy lássam, az apró lépések hova vezethetnek! Bárcsak! Lehetnék a 3 coaching alkalomkor mindez a számodra! Már nagyon várom a Veled való közös munkát!

 
Pataki_Anna_foto.jpg

Pataki Anna

Egyéni coaching

Coachként aktív figyelmemmel, reflexióval, kérdésekkel, visszajelzéssel támogatom a diákokat abban, hogy megtalálják kérdéseikre a saját válaszaikat. Az Erőszakmentes kommunikáció fontos szerepet tölt be az életemben, és a coaching keretében is alkalmazom az eszköztárát. A coaching mellett szabadúszóként üzletviteli tanácsadással foglalkozom, valamint tréningeket tartok.

Ka%CC%81rpa%CC%81ti-Kincses%20Krisztina%20u%CC%88zleti%20coach%202_edited.jpg

Kárpáti-Kincses Krisztina

Egyéni coaching

Coachként hiszem, hogy tudatossággal és kitartással minden lehetséges, ha tényleg meg szeretnénk valósítani az álmainkat. Azt gondolom, hogy nekem sikerült is, HR vezetőként sok mindent megvalósítottam és a coachingra is rátaláltam 2013-ban a Magyar Coaching Pszichológiai Egyesület alapos képzésének köszönhetően. Munkaerőpiaci ismereteimmel, pályaválasztási tapasztalataimmal, üzleti szemléletemmel tudok segíteni neked, hogy megtaláljuk azt, ami tényleg nem csak egy munka lenne számodra, hanem egy szakma, amire hosszabb távon tudnsz építeni.

Vo%CC%88lgyi_edited.jpg

Völgyi Erika

Egyéni coaching

Közgazdász gyakornokként kezdtem pályafutásomat az energiaiparban, volt alkalmam Németországban és Prágában is dolgozni. Karrierem eddigi csúcsának a gazdasági igazgatói kinevezést tartom. Hiszem, hogy fontos meglátni az embert a munka mögött – ez ösztönzött arra, hogy a Coach Akadámián továbbképezzem magam, és most coachként tudjak segíteni nektek életetek egyik komoly választása előtt. A továbbtanulás izgalmas, sokszor egy életre szóló döntés. Ahhoz, hogy elégedett légy a választott utaddal, érdemes a coaching beszélgetést kipróbálni, ami segít, hogy összeálljanak egy képpé a fejedben a puzzle darabok.

Rab_Robert_edited.jpg

Rab Róbert

Egyéni coaching

Azért lettem okleveles építőmérnök, mert építészmérnök nem lettem, újságíró meg nem akartam lenni. 16 évet dolgoztam az építőiparban, túlnyomóan közlekedési infrastruktúra építési projekteken, ebből 13 évet vezető beosztásban. Szabadidőmben sokat olvastam, fejlesztettem magam, érdeklődésem fókusza a humán tudományok irányába is eltolódott, ennek köszönhetően jól tudom szintetizálni a rendszerszemléletet és az emberközpontúságot. A pszichológia egyéb irányzatai mellett a coachingot is megismertem, hiszek a coaching kreatív, alkotó, partneri folyamatában és abban, hogy a diák és a coach által közösen létrehozott térben milyen hatalmas horderejű változások történhetnek meg. A Coach Akadémián 2019. októberben megkezdett nappali Business Coach-képzést 2020. őszén kiegészítettem egy az Eötvös Loránd Tudományegyetem Pedagógiai és Pszichológiai Kar által indított Üzleti Edző képzéssel. Önkéntes tevékenységet végzek a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Fogadó Pszichoszociális Szolgálatánál.

029_01_NEF-3814_s.jpg

Stemler Ildikó

Egyéni coaching


Stemler Ildikó vagyok több, mint 20 éve dolgozom HR területen szakértőként és több éve már vezetőként is. Dolgoztam állami szektorban, hazai és külföldi vállalatoknál.

Tudom, hogy a munka fontos része az életünknek, megtalálni az örömöt a munkánkban, hivatásunkban egy kulcs a sikeres és boldog élethez.

Coachként abban tudlak támogatni, hogy megismerd önmagad a saját erősségeid, lehetőségeid, és ezeket eredményesen használd a céljaid elérésének érdekében. Hiszek benne, hogy ez a támogató, fejlesztő folyamat segít abban, hogy Te is azok közzé tartozz, akik megtalálják az örömüket a választott pályájukon.

Zita_2021_edited_edited.jpg

Friedewald Zita

Egyéni coaching


Nemzetközileg minősített business, team coach és szervezetfejlesztési tanácsadó vagyok. Nagyon hosszú és izgalmas utat tettem meg addig, amíg megtaláltam a hivatásomat. Kereskedelemben végeztem és dolgoztam a családi vállalkozásban, majd némettanári diplomát szereztem. Felhasználva nyelvtudásomat multinacionális kereskedelmi majd ipari nagyvállalatoknál dolgoztam vezetőként sok éven keresztül Magyarország több városában, majd Németországban. Már vezetőként dolgoztam, amikor a közgazdász diplomámat megszereztem és azóta is folyamatosan tanulok, képzem magam.

Mindezt a tapasztalatot és tudást hasznosítom munkám során, és támogatom ügyfeleimet, akik a legkülönbözőbb családi háttérrel, végzettséggel és szakmai tapasztalattal érkeznek hozzám.

A mottóm: ha elhiszed magadról és akarod, bármire képes vagy.

orsi_edited.jpg

Nébb-Csorba Orsolya

Egyéni coaching

Számvitel szakos közgazdászként 14 éve multinacionális környezetben különféle pozíciókban szereztem tapasztalatot. E mellett 10 éve foglalkozom önismerettel és ebben találtam meg a küldetésemet is: gyermekeket, fiatalokat elindítani, támogatni ezen az úton. Jelenleg szociálpedagógia szakon tanulok az egyetemen.

Talán most még fogalmad sincs, hogy milyen pályát válassz. Talán már van elképzelésed, de könnyen elbizonytalanodsz. Ez mind teljesen rendben van. Sajnos sok felnőtt sem találja a helyét igazán a munka világában. De egyre többen tesznek azért, hogy megtalálják a saját útjukat.

Ha ezeket a sorokat olvasod, akkor Te az első lépést már megtetted, mégpedig a legjobbkor. Önmagad mégjobb megismerése és fejlesztése életed legizgalmasabb felfedező útja, amely során ajtók nyílnak ki számodra újra és újra. Velem is ez történt. Ezért vagyok most itt, hogy tiszta szívvel és elfogadással támogassalak az első lépéseidnél. 

BodnarBarbara-Borealis-e1599638985602-336x416_edited.jpg

Bodnár Barbara

Egyéni és csoportos coaching

Bevallom, tanítónő akartam lenni. Szerettem volna, ha gyerekeket indíthatok el az élet útján olyan tudást pakolva a hátizsákjukba, aminek segítségével megoldják majd az elejük kerülő kisebb-nagyobb feladatokat az érettségitől, fevételitől, diplomázástól kezdve a munkakeresésig és családalapításig. Nem úgy alakult. Közgazdász lettem, pénzügyes és marketinges, aztán bankos, végül tréner és coach. Bár az útnak még nincs vége, elértem oda, amit sosem hittem volna: a saját akaratomból mentem újra tanulni, az általam választott egyetemre és akarom csinálni azt, amit coachként nap mint nap teszek az utóbbi 5 évben. Mentorom a bankban Seneca mondását tette ki a monitorja fölé: "Semmilyen szél nem kedvez annak, aki nem tudja, melyik kikötőbe tart." Azóta is sokszor gondolok erre. Keressük meg együtt a te kikötődet!

 
Peto%20Dia%20kep_edited.jpg

Pető Diána Csilla

Egyéni coaching

Coachként és pszichológusként szeretnék neked segíteni, hogy átláss a káoszon és felteszem azokat a kérdéseket, amik közelebb juttatnak önmagadhoz és a céljaidhoz. Az ELTÉ-n szereztem Pszichológus diplomát, Coachként pedig a Coach Akadémián folytatok tanulmányokat, emellett 6 éve foglalkozom ifjúsági közösségszervezéssel és támogatással tehát, közel áll a szívemhez ez a korosztály. :)

Almási Anikó.jpg

Almási Anikó

Egyéni coaching

Szenvedélyesen hiszek abban, hogy nagy dolgokra vagyunk teremtve és ezt a lelkesedésemet szeretném továbbadni másoknak is. A coaching számomra a bizalom, a tudatosság és a fejlődés hármasának ötvözete, egy eszköz arra, hogy az élet ne történjen velünk, hanem mi alakítsuk azt a lehető legjobbra. 25 éves angol nyelvtanári pályámat hátrahagyva, most már a coachingot tartom a hivatásomnak. Ehhez a tudást elsősorban a Coach Akadémián szereztem meg, de azóta is folyamatosan tanulok nemzetközi színtereken is. Az alábbi területek példaként szolgálnak arra, hogy miben tudok nektek leginkább támogatást nyújtani: önbizalom növelése, asszertivitás, halogatás leküzdése, szokások kialakítása (pl. rendszeres sportolás), negatív hozzáállás átkeretezése (pl. vizsgáktól való félelmek esetén), magabiztosság az angol nyelvtudásban – azért a szívem egy darabja ott maradt a nyelvtanításban.

IMG_6681.JPG

Dr. Medgyesi Mónika

Egyéni coaching

Jogászként végeztem az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán, jelenleg ügyvédként dolgozom. Az ügyvédi irodám és egy üzleti tanácsadói cég felépítése után a Coach Akadémián kezdtem tanulni, majd business coachingot az ELTE Pedagógiai- és Pszichológiai Kar szakirányú továbbképzésén. Coachként a legfontosabbnak azt tartom, hogy ítélkezéstől mentesen, bizalmi légkörben, titoktartás mellett beszélgessünk, és hogy kérdések mentén a végére eljussunk oda, ahol neked a legjobb. Szabadidőmben alapítványi munkát végzek, hogy a lehető legtöbb embernek jusson tiszta ivóvíz Afrikában. Ami feltölt, az a lovaglás, a vitorlázás és a zene.

Kapcsolat.jpg

Gál-Kiss Noémi

Egyéni coaching

Gál-Kiss Noémi vagyok édesanya, coach és HR szakember. És én is voltam pályaválasztás előtt álló fiatal és útkereső felnőtt is.

Pályaválasztási coachként támogatom a fiatalokat a továbbtanulásuk során, akár külföldi lehetőségeket is bemutatva.15 éve dolgozom HR területen, jól ismerem a kiválasztás/toborzás révén azokat a kompetenciákat, amikre a mai fiatal felnőtteknek szüksége van ahhoz, hogy sikeresek legyenek a munkaerőpiacon. 

A beszélgetések során megismered önmagad, felismered saját erősségeid, erőforrásaid, hogy ezáltal olyan tevékenységet válassz, ami passzol hozzád, amiben ki tudsz teljesedni.

Támogatlak a céljaid meghatározásában és abban is, hogy megtaláld milyen módon tudod elérni azokat.

Mindenkinek meg van a saját útja, keressük meg együtt a Tiédet!

port%25C3%25A92_edited_edited.jpg

Balassa Zsuzsa

Egyéni coaching


Mire számíthatsz a coaching során? 100%-os figyelemre és diszkrécióra, elgondolkodtató kérdésekre, egy izgalmas és inspiráló beszélgetésre, amelynek során még jobban megismered önmagadat, a céljaidat, és a lépéseket, amiket már ma megtehetsz feléjük. Mire jó a tudatosság és az önismeret? Például arra, hogy magabiztosabban válassz iskolát, és a tényleg neked való szakmát, karriert kezdd el építeni. Tisztábban lásd, mi az, ami igazán érdekel, ami feltölt, és már most színesebbé teheti a mindennapjaidat. Ha valami nem kerek, ne félj változtatni!
Ebben nekem is van tapasztalatom. Vendéglátós, turisztikai és  menedzsment diplomámmal dolgoztam reklámügynökségen és multinál marketingvezetőként, irányítottam kis termelőcéget, voltam főállású anya, belekóstoltam a minőségbiztosításba, jelenleg coachként dolgozom, hátrányos helyzetű kisiskolásokat mentorálok, zenés női tornát tartok és adománygyűjtést szervezek. A karrier
nemcsak azt jelenti, hogy egy szakma csúcsára jutsz, hanem azt is, hogy élvezed, amit csinálsz. Kezdd el már a suliban! Hozd ki magadból a legtöbbet!

viki.jpg

Érmezei Viktória

Egyéni coaching


Akikkel egyszer találkozom, azok hajlamosak beskatulyázni. Akikkel viszont többet dolgozom együtt, annak hiszem, hogy oka van, és mindketten fejlődünk a folyamatban.

Kb. 6 évvel ezelőtt, amikor a családommal elértük azt a stabilitást mind a magánéletben, mind anyagilag, amire vágytunk, akkor kérdeztem meg magamtól, hogy mi az, ami igazán a szenvedélyem, ami közben nem érzem, hogy múlik az idő, amit szívvel csinálok. A környezetem visszacsatolása alapján azt gondoltam, hogy kellő magabiztossággal tudom átadni az élettapasztalataimat másoknak, és átsegíteni őket egy-egy élethelyzeten. 
Szeretem és keresem is az olyan kihívásokat, amik a komfortzónámon kívül esnek. A coacholási folyamat során ami köztünk hangzik el, az köztünk is marad, nincs jó, vagy rossz válasz, ha valamiről nem szeretnél beszélni, azt tiszteletben tartom, nem az a dolgom, hogy tanácsot adjak, hanem, hogy támogassalak és segítsek abban, hogy eljuss oda, ahová TE szeretnél.

 
Emese_műhely.JPG

LEGYÉL TE IS HICOACH!

Szakmai közösséget építünk, hogy együtt segítsünk minél több diáknak a jövőjük tervezésében. Csatlakozz csapatunkba, és tegyünk együtt a boldog pályaválasztásért!

 

HICOACH - SZAKMAI ESTEK

Önkéntes coach közösségünk számára szakmai esteket szervezünk, ahol hónapról hónapra elismert szakemberek osztják meg értékes tudásukat.

„Hiszek abban, hogy a gyerekek egy coach támogatásával képesek belső erejük megtalálására, tehetségük felébresztésére, félelmeik legyőzésére. Coachként a feladatom az, hogy elhivatottan indítsam el őket saját önmegvalósításuk útján, amelyben felfedezik lehetőségeiket, és megtalálják a bensőjükben lakozó csodát."

Kákonyi Anett PCC az ICF Magyar Tagozatának elnöke, több mint 16 évet dolgozott nagyvállalati környezetben, ebből 10 évig csapatokat vezetett. A gyerek coachinggal kapcsolatos ismereteit két külföldi képző segítségével sajátította el.

kakonyi-anett.jpeg

Göntér Mónika PCC mélyen elkötelezett a szülő-gyermek-pedagógus hármas együttműködésének támogatásában, főiskolai oktatóként leendő coachokat és vezetőket, valamint gyermek- és ifjúságvédő szakembereket képez.


,,Egyik legfontosabb fókuszom hozzájárulni egy olyan barátságos, biztonságos és támogató iskolai közeg kialakításához, ahová gyermek és felnőtt egyaránt örömmel jár. Ennek fontos alapja az, hogy minden érintett felet – köztük a gyerekeket – partnerként kezeljünk.  A gyermekekkel és kamaszokkal történő munkámban alap ez a partnerség, a közös építkezés, és különösen lelkesít a fiatalokkal való munkámban az a kreativitás, ami egy ilyen erős partneri együttműködésből megszületik.”

Gonter_Moni_portre1.jpeg

,,15 médiában eltöltött év után fordultam a coaching irányába, miután nagyon rossz tapasztalatokat szereztem – és láttam a romboló hatását az alacsony érzelmi intelligenciának – mind a munkahelyi, mind a magánéletemben. A szülőkkel való munkámban az a tudat különösen motiváló, hogy az ő fejlődésük pozitív hatással van a gyerekre, gyerekekre is." 


Bőtös Balázs ACC coach, tréner, action learning team coach és érzelmi intelligencia fejlesztő. Vezetőket és szülőket támogat, hogy mélyülő önismerettel, hatékonyan és jó kedvvel éljenek, dolgozzanak. Hogy ne csak szemlélői legyenek az életnek, hanem örömüket leljék abban, hogy olyan emberek között vannak, akikkel jól kijönnek, és akikkel együtt csinálhatnak, alkothatnak, elérhetnek valamit.

Bőtös Balázs ACC.jpeg

Soós Judit sportpszichológus, MCC Coach, Team Coach, Tréner és a Sport-Levelup alapítója. Az üzlet világából érkezett a pszichológia területére, 2007 óta dolgozik segítő szakemberként, mely során több, mint 3500 órányi tapasztalatot gyűjtött valós ügyfelekkel, téthelyzetben, a témák széles tárházán.

„Jelenleg coachként és sportpszichológusként dolgozom. Szemléletemet, lényemet jól tükrözi ez a mondat: Gyorsan, szeretettel a látványos és tartós eredményért! Számos utánpótlás korosztályú sportolói sikerhez járulhattam hozzá ezzel a szemlélettel az elmúlt 10 évben."

unnamed.jpg

„Coachként abban támogatom a hozzám forduló fiatalokat, hogy rátaláljanak belső erőforrásaikra, és megerősödjön a hitük önmagukban, illetve abban, hogy képesek azzá válni, amivé szeretnének.”

Sárdi-Papp Réka nemzetközileg akkreditált coach és szervezetfejlesztő teamcoach, mediátor és jogász. Coach pályája kezdetén saját gyerekeivel való kapcsolódása erősítése céljából tanult megoldásfókuszú gyerek- és kamasz coachingot, ami megerősítette abban, hogy a coach szemlélettel támogatni tudja önállóságukat és erősíteni önbizalmuk fejlődését. Munkája során elsősorban felnőttekkel és gestalt módszerrel dolgozik, ugyanakkor szívügye, hogy megismertesse szülőkkel, pedagógusokkal és a fiatalokkal a coaching szemléletet.

EM0C4710.jpg