top of page
Segal_Hajnalka.jpg

SEGAL HAJNALKA PCC

Csoportos mentor coaching

Szeretem magam hivatásos támogatónak nevezni. Első diplomámat szociális munkásként 2000-ben szereztem. Az élet az irodavezetői, tolmács, pénzügyi vezetői munkakörökön át vezetett oda, hogy MBA, NLP mester, business és team coach, action learning team coach, Gestalt terapeuta képzésekkel megtámogatva végre 11 éve révbe értem, és a hivatásom lett a munkám, a munkám a hobbim. 


2010 óta tekintem hivatásomnak a coachingot, a szervezetfejlesztést, a mediációt, a pedagógusok, közösségfejlesztők, tanulók és szüleik támogatását abban, hogy a jövő generációja önismerettel, elfogadással, magabiztosan legyen önmaga a világban.

Fontosnak tartom, hogy mindig legyen önkéntes munka az életemben, így több alapítványnál dolgozom kurátor, külső szakértői, mentor, képzés fejlesztői sapkában, valamint mindig vannak egyének vagy szervezetek, akiket pro-bono coachingban, mentoringban támogatok.


Hiszek a folyamatos tanulásban, abban, hogy az önreflexió és a szakmai alázat tarthatja meg a támogatás lángját és szenvedélyét a szívünkben!


A módszer mindegy (ezért lehet, megköveznek), az ember, az odafordulás, a kapcsolódás a lényeg!

bottom of page