top of page

SCHVEIGER RÉKA

Lámpaláz-kezelés, Erőszakmentes kommunikáció

Voltál már úgy, hogy a nevedet sem tudtad elmondani annyira izgultál? Bizony én voltam így! Hiszed vagy sem, remegett kezem, lábam mikor meg kellett szólalnom, de jelentem legyőztem! Azóta nem félek megszólalni, nem félek elmondani a véleményemet és van önbizalmam!
A fókuszálatlanság, kapkodás ezáltal az izgulás, pontatlanság komoly akadálya annak, hogy sikereket érj el. A lámpaláz tréningem fő célja, hogy nyugodt, kiegyensúlyozott fellépéssel mutasd meg, hogy mennyi tudás van benned! Az önbizalom nem kopogtat az ajtódon, cselekedni kell és eredményt elérni. A tréning megadja az első lépést a siker felé!
Az erőszakmentes kommunikáció a másik speciális területem. Imádom, bevallom, mert a felszín mögé látok. Megértem a beszélgető partnerem viselkedésének okát, meghallom a ki nem mondott szavait, így tisztázni tudom, hogy mit is akar valójában. A kommunikáció egyenes, nyílt lesz, mellébeszélés mentes! Meglepő helyzetek alakulnak ki, ha elsajátítod ezt a különleges nyelvet. Hidd el, ezzel csak nyerhetsz!

Schveiger Réka.jpg
bottom of page