top of page

PETRÁNYI EMESE

Egyéni coaching

Közgazdász vagyok erős humán beállítottsággal. Ez a kettősség eleinte sok nehézséget okozott az életemben, többek között a pályaválasztásomban is, de úgy érzem, sikerült megtalálnom a helyemet. Jelenleg egy amerikai üvegipari cég projekt csapatában dolgozom, munkám során rengeteget kommunikálok különböző nemzetiségű kollégákkal, ami sok energiát ad. 
Először a saját bőrömön tapasztaltam meg, mennyire hasznos tud lenni a coaching annak eldöntésében, merre haladjak tovább az utamon. Annyira megtetszett, hogy a megfelelő kérdések feltevésével és értő odafigyeléssel ennyit lehet segíteni másoknak, hogy én is elvégeztem egy coach képzést három évvel ezelőtt és azóta igyekszem munkám során is alkalmazni a coaching elemeit.
Örülnék, ha Neked is segíthetnék utad során. Ha te is készen állsz rá, én itt vagyok, hogy egy jó hangulatú coaching folyamat során együttes erővel, sok kérdéssel, az erőforrásaid feltérképezésével és az önbizalmad megerősítésével kísérjelek egy szakaszon a céljaid megvalósítása felé.

emese.JPG
bottom of page