top of page

PÁLYER KRISZTINA

Egyéni coaching

Te tudod már, merre visz az utad? Hogy mi a TE utad?


Túl sok az információ? Rengeteg a lehetőség? Nagy rajtad a nyomás, hogy kezdj magaddal valamit? Hogy megtaláld végre a célod? Vagy legalább azt kitaláld, melyik irányba indulnál?

Teljesen együtt érzek veled, voltam már néhányszor én is hasonló helyzetben. Például amikor ki kellett találnom, milyen specializációt válasszak a továbbtanuláshoz, aztán hogy milyen szakot válasszak az egyetemen, és egyébként melyik egyetemre is menjek?

Nem is beszélve arról, hogyan tovább a német és holland szakos diplomámmal a kezemben. Amihez aztán néhány év után az angol szakot is elvégeztem, mert mégiscsak meg kell tudni élni valamiből … Középiskolai, majd nyelviskolai tanárból aztán előbb átmentem egy informatikai nagyvállalathoz, hogy angoltanárból trénerré majd coach-csá válva kerekítsem le (eddigi) karrierutamat.

És éppen ezzel a fordulatokban gazdag élettörténettel és tapasztalatokkal tudlak segíteni első komoly döntéseid előtt. Plusz kreatív coaching eszközök használatával, hogy akkor is egyről a kettőre juss, ha nem tudod szavakba önteni, ami benned kavarog, vagy éppen nem látod a fától az erdőt.

Pályer Krisztina (1).jpg
bottom of page