top of page

NAGY ENIKŐ

Egyéni coaching

Zenészként, Zenei Coachként az ügyfeleim, tanítványaim önmagukhoz való visszatalálásukat támogatom. Minden, amire szükségünk van, ahhoz, hogy jól döntsünk, megtapasztaljuk a szabadságunkat, határainkat kijelöljük, lezárjunk, tovább lépjünk, bennünk van. Lehet mélyen eltemetve, lehet porosan elraktározva, de minden erőforrást megtalálunk magunkban. Ehhez fantasztikus segítség a zene és a különböző kreatív módszerek, amelyekkel dolgozok. 
A zene erőteljes eszköz, hogy változást idézzünk elő, érzelmi blokkokat oldjunk fel, ajtót nyissunk az új tapasztalatokhoz. A zene egy mindannyiunkban meglévő nyelv, mely segít kapcsolatot teremteni az érzéseinkkel, álmainkkal, szükségleteinkkel, hitrendszerünkkel, a mentális, érzelmi, spirituális, fizikai lényünkkel. És segít kapcsolatot teremteni generációk között, amikor a szavaknak már más lesz a jelentőségük, értelmük. 
Örülök, hogy ennek a közösségnek a tagjaként neked is segíthetek a zene, a rajzok varázslatos erejét használva önmagaddal felépíteni egy segítő, támogató kapcsolatot.

Nagy Enikő.jpg
bottom of page