top of page

KOVÁCS ÁGNES LILLA

Egyéni coaching

Számtalan szak(ma) között választhatsz, miközben egy sor olyan állás, ami rád várhat, ma még nem is létezik. Nem csoda, ha még fogalmad sincs, merre tovább szakmailag!
Nekem sem volt. Ilyenkor az ember általában bölcsésznek vagy közgazdásznak áll, én az utóbbit választottam. Egy kontrollingos-pénzügyes pályakezdés után találtam meg a saját utamat, és már 15 éve kommunikációs területen dolgozom.  
A média mellett immár hat éve intenzíven foglalkozom coachinggal is. Többféle képesítés – most épp másoddiploma – megszerzése után dolgoztam jó néhány vezetővel a verseny- és a szociális szférából, és szakmai útkeresőkkel, hozzám hasonló karrierváltókkal is. Meggyőződésem, hogy sokszor akár egy-két coaching ülés is segíthet az elakadásokon tovább lendülni, az önismeretet elmélyíteni, a vágyott jövőt tisztábban látni. Ha Neked éppen erre van szükséged, örömmel támogatlak ebben változatos eszközökkel, izgalmas kérdésekkel. Szeretettel várlak: az önismeret már önmagában is nagyon hasznos, hát még ha ezáltal megspórolsz pár felesleges vargabetűt a szakmai útkeresésben!

SCreg_edited_edited.jpg
bottom of page