top of page

UDVARDI ORSOLYA

Egyéni coaching

„Mi leszel ha nagy leszel?” Hangzik a kérdés mamától, anyáéktól, a rokonoktól… Ez nyomaszt, mert azt érzed, hogy mielőbb válaszolnod kell rá? Tudni szeretné a környezeted és a nyomás miatt most már Te is, hogy merre tovább? 
Ismerem az érzést, mert engem is ezzel zaklattak éveken át, de minél jobban arra fókuszáltam, hogy vajon mi lehet a válasz, annál inkább eltereltem a figyelmem arról, ami ott volt az orrom előtt. Csak arra kellett volna figyelnem, hogy ki is vagyok én valójában és mit is csinálok szeretettel, mit csinálok olyan figyelemmel, amiközben úgy repül az idő, hogy enni is elfelejtek. 
Nem, most nem arra gondolok, amikor játszol, vagy a barátaiddal beszélgetsz, hanem amikor mindent és mindenkit kizársz és csak magad vagy. Abban szeretnék Neked segíteni, hogy a lehető legegyszerűbben, külső nyomás nélkül találd meg a válaszod, az utad. Te pedig segíthetsz nekem abban, hogy a sikertörténeteden keresztül erőt adjak másoknak, akik hasonló cipőben járnak, mint Te. Ha szeretnél közelebb kerülni ahhoz, hogy milyen pálya is passzol hozzád a leginkább, keress bátran, beszélgessünk. Szeretettel várlak az online térben.

udvardi orsolya.jpg
bottom of page