SZAKMAI ESTEK

Önkéntes coach közösségünk számára szakmai esteket szervezünk, ahol hónapról hónapra elismert szakemberek osztják meg értékes tudásukat. Olyan témákat dolgozunk fel, amelyek segítik a fiatalokkal végzett coaching munkát, valamint a még jobb coachcsá válás útján támogathatnak minket a közös gondolkodás által.

 

FIATALOKKAL VALÓ KAPCSOLÓDÁS - AVAGY MIBEN MÁS A GYEREKEKKEL VÉGZETT COACHING?

2021.04.09.

Miben más a kamaszokkal végzett coaching, mint a felnőttekkel való segítő munka? Milyen eszközökkel, módszerekkel dolgozhatunk eredményesen a 16-18 éves korosztállyal? Gyerekekkel és szülőkkel is jelentős coaching tapasztalattal rendelkező szakemberek osztják meg értékes tapasztalataikat az első HiCoach Szakmai esten: Göntér Mónika PCC, Kákonyi Anett PCC, valamint Bőtös Balázs ACC a kerekasztal-beszélgetés vendégei.

Gonter_Moni_portre1.jpeg

GÖNTÉR MÓNIKA PCC

kakonyi-anett_edited.jpg

KÁKONYI ANETT PCC

Bőtös Balázs ACC.jpeg

BŐTÖS BALÁZS ACC

 

COACHING VS. PSZICHOLÓGIA - HATÁROK, KOMPETENCIÁK, JOGOSULTSÁGOK

2021.05.17.

Mi okozhatja a zavart a határokat illetően? Milyen a coaching viszonya a többi segítő területhez? Mikor küldjünk tovább egy ügyfelet terápiába, hol van a normalitás és a betegség határa? Az est előadója Soós Judit, aki pszichológusként és MCC coachként hitelesen világítja meg a határkérdéseket.

unnamed_edited.jpg

SOÓS JUDIT MCC

 

ELŐFELTEVÉSEK ÉS ETIKAI DILEMMÁK

2021.06.17.

Milyen előfeltevésekkel dolgozunk általában és kamaszokkal coachként? Mire jók a “szemüvegeink”, és mi az, amit meg kell tennünk annak érdekében, hogy a sémáinkat differenciáltabbakká tegyük? Az est előadói, Dr. Sárdi-Papp Réka PCC és Király Olívia ACC a partnerség etikai vonulatára is kitérnek az est folyamán.

EM0C4710_edited_edited.jpg

DR. SÁRDI-PAPP RÉKA PCC

olivia-kiraly_edited_edited.jpg

KIRÁLY OLÍVIA ACC