top of page
unnamed.jpg

SOÓS JUDIT MCC

Csoportos mentor coaching

MCC coach, ICF Assessor Coach, Teamcoach, Tréner, a Sport-Levelup alapítója vagyok. Az üzlet világából érkeztem a pszichológia területére, 2007 óta dolgozom segítő szakemberként, mely során több, mint 3500 órányi tapasztalatot gyűjtöttem valós ügyfelekkel, téthelyzetben, a témák széles tárházán. 


Jelenleg coachként és sportpszichológusként dolgozom. Szemléletemet, lényemet jól tükrözi ez a mondat: Gyorsan, szeretettel a látványos és tartós eredményért! Számos utánpótlás korosztályú (14-21 éves korcsoport) sportolói sikerhez járulhattam hozzá ezzel a szemlélettel az elmúlt 10 évben.


A CoachAkadémia társalapítója vagyok, 2007 óta foglalkozom coachok képzésével, ahol a tematikus képzési napokon is lehetőségem van a gyakorlati részekben megfigyelni a hallgatók működését és visszajelezni azokra, valamint mind az egyéni, mind a csoportos mentoring alkalmakon igyekszem legjobb jelenlétemmel hozzájárulni a hallgatók fejlődéséhez. Az ICF képzett assessora is vagyok, és ebben a szerepemben is számos hanganyagra adhattam már visszajelzést.


Továbbá gyakorló szülő vagyok. Három (17, 15, 12 éves) gyermeket nevelünk párommal, így testközelből élem át a szülők kihívásait, legyen az a mindennapok megszervezése, logisztikája, vagy a fiaink egyéni boldogulásának elősegítése.


A HiCoach csapatot az időmmel és a teljes odafordulásommal tudom támogatni. Hozom a nyitottságomat és a tapasztalatomat. 

bottom of page