top of page
EM0C4710_edited.jpg

SÁRDI-PAPP RÉKA PCC

Csoportos mentor coaching

Business és szervezetfejlesztő team coach, mediátor és jogász végzettségem van. Coachként számos módszert tanultam, a gestalt és a cselekvésorientált módszerek állnak hozzám közelebb. Módszertől függetlenül hiszem, hogy aki velem dolgozik, azt elsősorban az fogja támogatni, hogy munkám során érezhető az erős és támogató jelenlétem, az őszinte érdeklődésem, a valódi kapcsolódás és bizalom megtapasztalásának támogatása iránti elköteleződésem, valamint a sebezhetőségünk felvállalásával való kapcsolódás megtapasztalása.

Gyerekekkel és kamaszokkal 2016 óta dolgozom, kamasz gyermekeim lehetőséget adnak ennek mindennapi gyakorlására. 

Az önkéntesség kiskorom óta jelen van a mindennapjaimban, édesapám a példaképem, aki mindig észreveszi, hogy hol és mivel tud adni önzetlenül, abból adni, amilye van, lehet az minőségi idő, szaktudás. 

Keresem azokat a lehetőségeket, ahol valódi és nagyobb értéket lehet teremteni az önkéntes munkával. Egyéni és szervezeti probono folyamataim közül a Karold fel, jogosan kezdeményezést szeretném kiemelni, amely munkával a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány munkáját támogatom. Bennem ehhez a gondolathoz kapcsolódik a HiSchool csapata is, mert az a munka, amivel én tudom támogatni a csapatot, több helyen lesz jelen a HiCoachok egyéni munkájában, így lesz annak általuk, tágabb körben továbbvíve, saját magukat hozzátéve igazi értéke.

Coachokat, jogász kollégákat egyéni folyamataikban régóta mentorálok, a csoportos mentoring támogatás munkában ügyfélként sok személyes tapasztalatom van, csoportos mentoringban most bontogatom szárnyaim. Azokkal a HiCoachokkal, akik velem dolgoznak, közösen fejlődünk szakmai utunkon.

Sárdi-Papp Réka PCC: Team
bottom of page