top of page
Colorful Shapes Facebook Cover (7).png

HOGYAN TUDSZ DIÁKKÉNT REGISZTRÁLNI A FESZTIVÁLRA?

Hmmm. Nehéz kérdés, mert igazából nem tudsz és nem is kötelező!

Sokan kérdezik, hogyan is kell regisztrálni. Néha még nekünk is fura és nem is biztos, hogy a legjobb ötlet, de nincs szükség regisztrációra. Azt akarjuk, hogy az eseményen minél könnyebben részt tudjatok venni! Ha épp szombat reggel úgy döntesz, hogy megnézel egy izgalmas előadást mondjuk egy adatelemzővel, dél körül pedig beszélgetnél egy bölcsésszel, akkor nem állítunk eléd semmilyen akadályt.  

HOGYAN TUDSZ TANÁRKÉNT REGISZTRÁLNI A FESZTIVÁLRA?

Ha iskolaigazgató, pszichológus, osztályfőnök, tanár, vagy más lelkes érdeklődő vagy, akkor sem kötelező regisztrálnod. Mi annak is örülünk, ha csak megosztod az eseményünket. Ettől függetlenül mi nagyon hálásak lennénk, ha jeleznéd a részvételed felénk. Így mi is sokkal jobban fogjuk látni az érdeklődők számát, azt, hogy melyik iskolákba jutott el a hírünk és visszacsatolást is könnyebben tudunk kérni. Ha regisztrálsz, emailben is megkapod a legfontosabb információkat, 1 gombnyomásra tiéd lehet a Fesztivál "útlevél" másolható google űrlap formájában is, és az esemény után is tájékoztatunk, ha híreink vannak a pályaorientációval vagy a pályaválasztással kapcsolatban.

FESZTIVÁL ÚTLEVÉL

Készítettünk egy naplót, hogy könnyebben fel tudjátok dolgozni az inspiráló interjúkat, a lazább szakkolis beszélgetéseket, vagy az elmélyült műhelymunkákat. Reméljük nektek is úgy fognak tetszeni a kérdéseink, mint ahogy mi szeretjük őket!

bottom of page