MŰHELYEK

Már 8 különböző műhelyt indítottunk, hogy a pályaorientáció és önismeret különböző aspektusain segítsünk. A következő pár hétben nem lesz műhelyünk, de jelentkezhetsz, ha szeretnél tudni egy új indulásáról.

 

LESD EL A LEGJOBB PÁLYAVÁLASZTÁSI MÓDSZEREKET

_DSC2819-Edit-2.jpg

HOGYAN TALÁLD MEG AZ UTAD?

A 21. századi pályaválasztás során sokkal több lehetőségünk van, mint szüleinknek vagy nagyszüleinknek. Azonban a lehetőségek számával együtt az is nőtt, hogy egyre nehezebb meghozni azt a döntést, hogy melyik is a mi utunk.  A workshop során az alábbi kérdésekre keresünk választ: 
Honnan tudod, mi a neked való munka? Hogyan térképezd fel a lehetőségeid? Hogyan hozz jó döntést? Milyen eszközök tudnak neked segíteni?

ÉRZÉSEKKEL A PÁLYAVÁLASZTÁSBAN

Gondolkodtál már azon, hogyan tudnak az érzéseid segíteni a pályaválasztásban? Egyáltalán... mikor érdemes bevonni az érzéseket a döntéseidbe? Számít-e az, mit mond a belső hangod milyen pályán indulj el? A workshop keretében beszélünk az érzelmi intelligencia és érzelmi tudatosság fontosságáról a pályaválasztás során pszichológiai kutatásokra alapozva, gyakorlati példákon keresztül.

N%C3%A9meth%20Bianka_edited.jpg
grow_meretei_barbara[2] másolat.jpg

AZ ÖNMEGVALÓSÍTÁS A PÁLYAVÁLASZTÁSSAL KEZDŐDIK

Meretei Barbara - tanácsadó, coach

Találj valamit, amit szeretsz csinálni, és akkor soha többé nem kell dolgoznod. Kétféle karrierút létezik. Az egyik esetben a munka egy szükséges rossz, amivel pénzt keresel, hogy aztán elkölthesd olyan dolgokra, amik örömet okoznak. A másik esetben folyamatosan azzal foglalkozhatsz, ami a hobbid, amihez tehetséged van, amiben egyre jobb tudsz lenni, így igazán meg tudod valósítani saját magad, a képességeid fejlesztésén és használatán keresztül. Érdemes tehát foglalkozni azzal, hogy megtaláljuk azt a bizonyos saját utat.

FELVI ÚTBAIGAZÍTÓ

Ahhoz, hogy elkerüld a jelentkezés-parát, gyakorlati segítséget kapsz ahhoz, hogy hogyan működik a felvi.hu oldala. Együtt megnézzük: hol tudsz szakokat keresni, hogy néz ki a felvételi jelentkezés menete, milyen dokumentumot hova és mikor kell feltölteni, milyen egyéb hasznos funkciói vannak az oldalnak?

81464026_102976487904279_729319884767572
mi_a_kozos_a_pokerben_es_az_algopyrinben

PÁLYAVÁLASZTÁSI MŰHELY

Az ELTE Karrierközpontja tanácsokat ad arra vonatkozóan, hogyan keresd és találd meg a saját céljaid.

 

ISMERD MEG MILYEN MUNKÁK VÁRHATNAK MAJD RÁD

A 25 fős csoportban 2 szakértő segít nektek elképzelni, hogy milyen lehetőségeitek lesznek a munkaerőpiacon

Dark Blue and Pink Abstract Artists Infl

Király Csilla: Profession.hu; Coach
Lócki Anita: Talent Manager, Coach

Az űrjogász es az adatelemző csak nehany pelda azokból a szakmákból, amire a jövőben biztos nagyobb szükség lesz! Ha érdekel, hogy milyen állások lesznek népszerűek, vagy milyen munkakörök tűnhetnek el, akkor ezekről nyugodtan kérdezhetsz ebben a műhelyben. De ha arra leszel kíváncsi, hogy milyen képességek fontosak az állásinterjún, vagy hogyan célszerű az önéletrajzodon dolgozni már egyetem elején, akkor is neked való válaszás!

 

KÉRDEZZ, VÁLASZOLJ, ISMERKEDJ!

Próbáld ki diákriporterünk díjnyertes közösségépítő kártyajátékát! Regisztrálj, ismerd meg az interjúkban látott legjobb szakemberek egyikét, és deríts ki magadról is egy-két új dolgot!

Emese_műhely.JPG

Pólya Emese
Metamorf

Vajon mit válaszolnak interjúalanyaink arra a kérdésre, hogy mik a legfontosabb dolgok bakancslistájukon, vagy éppen melyik tulajdonságukat szeretik a legjobban?
És mi a Te válaszod a fenti kérdésekre? Légy ott az első 25 jelentkező között, próbáld ki a közösségépítő Metamorf társasjátékot, és beszélgess szabadon a három izgalmas vendég valamelyikével!

 

TERVEZZ EGY APP-OT A SAJÁT GENERÁCIÓDNAK!

Regisztrációhoz kötött interaktív műhelyen próbáld ki magad és tudj meg többet arról, hogyan születik egy app

unnamed_edited.jpg

Kertes Noémi & Pálfi Kitti
OTP Bank - Junior Next App

Ha megnézted az interjúkban, hogy hol jön képbe egy tervezésnél a UX dizájner, vagy mit csinál egy termékmenedzser, akkor ezeket a szerepeket akár Te is kipróbálhatnád egy termékfejlesztési műhely keretében. Regisztrálj, legyél benne az első 20 főben, hozd a saját ötleteidet és fejlessz egy pályaválasztási appot!