top of page

MOSONYI BARBARA

Asszertív kommunikáció, Konfliktuskezelés, Stresszkezelés, Reziliencia, Időgazdálkodás

Miért fontos az, hogy a kommunikációs készségeinket, a konfliktusok kezelésének hatékony módját, az időgazdálkozdást, a stresszkezelést, a rezilienciát már középiskolában fejlesszük? És mindezt hogyan tudjuk elérni?
Ezekre és számos egyéb, a diákokat érdeklő és érintő kérdésekre keressük együtt tréningjeimen a választ, ahol a közös gondolkodás, a tapasztalatra épülő gyakorlati feladatok és új ismeretek, készségek elsajátítása a cél.
Nyelvtanárként, és több, mint 15 éve multinacionális cégeknél magát többféle területen kipróbáló munkavállalóként, mentorként, trénerként, business és team coachként a gyakorlatban volt lehetőségem megtapasztalni, hogy a jó végzettség, a szakmai tudás sokszor önmagában már nem elég a munka világában, az érvényesülésnek több összetevője van. Derítsük ki együtt, hogy milyen készségek elengedhetetlenek manapság ahhoz, hogy sikeresnek érezhessük magunkat a munkánkban, és ezáltal boldogabbak és kiegyensúlyozottabbak lehessünk a magánéletben is. Nagy örömmel osztom meg veletek ezirányú tapasztalataimat, és biztos vagyok benne, hogy a közös munka során rengeteget fogok én is tanulni tőletek.

Mosonyi_Barbara_Profilkép.jpg
bottom of page