top of page
ArtsIllustratedStudios_MartinHajduGyorgy_235_edited.jpg

MARTIN-HAJDU GYÖRGY PCC

Egyéni és csoportos szupervízió

A lényeg: amióta az eszemet tudom, tanítok és támogatok, legtöbbször önkéntes alapon.

Úgy alakult, hogy közgazdasági egyetemet végeztem, pénzügytanból doktoráltam, és 14 évet dolgoztam kereskedelmi és befektetési bankárként. Mellette folyamatosan oktattam, többek között a Budapesti Közgazdasági Egyetemen és a Bankárképző Központban. Idővel aztán rájöttem, hogy a stratégiai-pénzügyi problémák helyett inkább a mögöttük zajló emberi és szervezeti elakadások és a belőlük fakadó fejlődési lehetőségek izgatnak igazán. Azóta pályát váltottam, és diplomás szervezetfejlesztő szupervízorként, PCC coachként, végzett team coachként a pszichológiát és üzleti tudást egyesítem holisztikus szemlélettel emberek, csapatok és szervezetek fejlesztésében - több, mint 4.000 órányi fejlesztői tapasztalattal a hátam mögött.


Személyes miértem: „Embereket kapcsolok össze önmagukkal és egymással.”


Meggyőződésem, hogy szinte minden probléma forrása – és egyben megoldása is – az azt hordozó egyénben, csapatban rejlik. Az én feladatom abban segíteni a hozzám fordulókat, hogy erősítsék kapcsolódásukat mélyebb tudatosságukhoz és ezen keresztül másokhoz. Ezt látom a kulcsnak ahhoz, hogy teljesebb életet élhessünk egy barátságosabb világban. Legfontosabb eszközöm a jelenlét: azzal dolgozni, ami feltárul, bátor vagyok a mélyebb rétegek megszólításában. Szeretem kombinálni a szupervíziós megközelítést a megoldásközpontú és az action learning módszertannal, mikor melyik adja magát.


Szupervízorként a hozzám forduló HiCoachokat elsősorban abban támogatom, hogy diákokkal végzett munka során felmerülő dilemmák, kérdések, nehézségek személyes szintű feldolgozásán keresztül magukról tanuljanak – erősödjön önismeretük és önelfogadásuk, érzékenyebb és egyben magabiztosabb támogatókká váljanak.

bottom of page