top of page

KIRÁLY OLÍVIA

Tudatos kommunikáció, Prezentációs technikák, Konfliktuskezelés

Mielőtt rátaláltam a hivatásomra, a felnőttképzésben, a felsőoktatásban, valamint a kulturális szférában szereztem tapasztalatot kommunikációs szakemberként, de a multinacionális környezet sajátosságait is megismertem. A lehető legkülönfélébb szervezetekben dolgoztam, azonban mindegyik pozíciómban megtalált a gondolat: ha deklaráltan az emberek és a szervezet fejlesztésével foglalkozhatnék, akkor érezném magamat igazán a helyemen.
Folytattam tehát a tanulást. Egyszerre merültem el a coaching és a szervezetfejlesztés világában, és pontosan tudtam, ez az én vágányom.
Coachként, kommunikációs szakemberként, trénerként és szervezetfejlesztőként is dolgozom, azonban ezen tevékenységeim mind egy irányba tartanak: közös bennük a folyamatos fejlődés és fejlesztés iránti elhivatottságom.
HiSkills trénerként elsősorban a tudatos kommunikáció területén támogatlak Titeket, melynek alapkövei az ítélkezés mentes egymásra figyelés, a tiszta üzenetek megfogalmazása, valamint az építő visszajelzések adása is. Hiszem, hogy a kommunikációnk - akárcsak az önismeretünk - fejlesztésén élethosszig dolgozhatunk, és ez a kettő kéz a kézben jár.

20211023-IMG_0178_2 másolat.png
Király Olívia: TeamMember
bottom of page