top of page
kakonyi-anett.jpeg

KÁKONYI ANETT MCC

Csoportos mentor coaching

Business és team coach, gyerek coach, tréner, Gestalt terapeuta, édesanya, feleség és humanitárius vagyok. Jelenleg az ICF Magyar Tagozatának elnöke. Coachként hiszek abban, hogy a megértés, a bírálat mentes, elfogadó, támogató légkör, ahol az ember igazán fel meri vállalni az érzéseit, dilemmáit, „tökéletlenségét”, megfelelő alapot adhat ahhoz, hogy tudatosítsuk a valódi problémát és tettre készen elinduljunk a változás útján, legyen szó gyerekről vagy felnőttről egyaránt.


Szakmai múltamat tekintve több mint 16 évet dolgoztam nagyvállalati környezetben, ebből 10 évig csapatokat vezettem. Dolgoztam az operáció, HR és projektmenedzsment területén. Az üzleti tevékenységeim mellett folyamatosan részt veszek önkéntes projektekben: karitász csoportot alapítottam és vezettem, és évek óta dolgozom az ICF Magyar Tagozatának elnökségében, illetve CSR programjaiban.


Gyerekeket 2015-ben kezdtem el coacholni. Saját gyerekeim indítottak el ezen az úton. Szerettem volna nekik szülőként mindent megadni, ami a későbbi boldogságukhoz, önmegvalósításukhoz szükséges, és ehhez kerestem a megfelelő módszert. Két külföldi képző segítségével sajátítottam el a gyerek coachinggal kapcsolatos ismereteimet, amit végül nem a saját, hanem a gyermek ügyfeleimmel használok.


Hiszek abban, hogy a gyerekek egy coach támogatásával képesek belső erejük megtalálására, tehetségük felébresztésére, félelmeik legyőzésére. Coachként a feladatom az, hogy elhivatottan indítsam el őket saját önmegvalósításuk útján, amelyben felfedezik lehetőségeiket, és megtalálják a bensőjükben lakozó csodát.


2500 coaching óra tapasztalatom van, melyből 500+ órát dolgoztam gyerekekkel, kamaszokkal az elmúlt 6 év alatt. 2 éve foglalkozom mentoringgal. Több coach kollégát készítettem fel sikeresen az ACC vagy PCC minősítés megszerzésére. Az ICF CSR programjaiban szintén vállalok önkéntes coach mentoringot. Nagy örömmel vállaltam el a HiCoachokkal való munkát is, mert úgy gondolom, hogy coaching tapasztalataim, a gyerekekkel/kamaszokkal évek óta tartó munkáim alapján eredményesen tudom támogatni a HiCoachokat a szakmai útjuk során. 

bottom of page