top of page

HERENDI BETTINA

Asszertív kommunikáció, Konfliktuskezelés, Stresszkezelés, POY tréningek, Önismereti tréningek, Karriertervezés

Voltam olyan szerencsés az iskolás éveim alatt, hogy belekóstolhattam intenzíven abba, milyen az, amikor valakinek lehetősége van tréningeken részt venni és tudatosabban fejlődni. Úgy vélem a tréning egy szuper lehetőség önmagunk jobb megismerésére, készségeink fejlesztésére. Ezen alkalmak keretei közt lehetőségünk nyílik arra, hogy egyéni és közösségi feladatok során másoktól tanulhassunk és rápillantást nyerjünk önmagunkra egy kicsit más szemszögből. Ilyenkor egy biztonságok közegben gyakorolhatunk bizonyos helyzeteket, ami által erőt meríthetünk és bátrabbak lehetünk a hétköznapjaink során.
Legközelebb a szívemhez a belső fejlődés, a kommunikáció, stressz kezelés és önmagunk jobb ismerete áll (hiszen ha önmagunkkal jóban vagyunk az egész világ más lesz és könnyű). Egy-egy tréning kiváló segítséget nyújthat annak kitalálásában, hogy hogyan érdemes tudatosabban építeni a jövődet a jelenlegi lehetőségeid legjobb kihasználásával. Ezekben szeretnélek benneteket fejleszteni, és a segítségetekre lenni.
Szakmai életemben nagyvállalati HR-esként tevékenykedem. Közgazdaságtant, vezetéselméletet, szervezetfejlesztést tanultam. Ezek mellett a pszichológia is nagyon közel áll a szívemhez. Tréningekkel az egyetem óta foglalkozom, emellett mentoring és coachinggal szintén sokat foglalkoztam az elmúlt évek alatt.

Herendi Bettina.jpg
bottom of page