top of page
gontermoni_hicoach_2021.jpg

GÖNTÉR MÓNIKA PCC

Csoportos mentor coaching

Coach, tréner, mentorcoach, főiskolai oktató vagyok. A Pünkösdi Teológiai Főiskolán leendő coachokat és vezetőket, valamint gyermek- és ifjúságvédelmi szakembereket képzek. Budapesten élek férjemmel és négy lányommal.

Pályafutásomat biomérnökként kezdtem, majd humánmenedzserként folytattam, voltam alkalmazott és vállalkozó is, dolgoztam nemzetközi és hazai környezetben egyaránt. Pszichodráma-vezetőként évekig vezettem önismereti csoportokat – mind felnőtteknek, mind gyerekeknek –, innen vezetett utam a coachinghoz.

Megoldásfókuszú megközelítéssel dolgozom: meggyőződésem, hogy azoknak a változásoknak, amelyeket az életünkben látni szeretnénk, már megvannak az előjelei, mindig van mire építenünk. Coachként és mentorcoachként ezzel az erőforrásfókuszú figyelemmel vagyok jelen a beszélgetésekben, mert tapasztalatból tudom, hogy amire a figyelmünk irányul, az fog növekedni, az kap nagyobb teret az életünkben.

Elkötelezett vagyok a fiatalok támogatásában. Az elmúlt évek során sok iskolában megfordultam: tantestületi tréningeket és workshopokat tartottam, coachingbeszélgetéseket folytattam diákokkal.

Szívesen csatlakozom a HiSchool csapatához, mert céljaink közösek. Az önkéntesség mindig is része volt az életemnek, jelenleg is több nonprofit szervezetet támogatok. Örömmel járulok hozzá ahhoz, hogy a hozzám forduló HiCoachok megerősödjenek mindabban, amit már most jól tudnak és egyúttal ígéretes, új utakat is felfedezzenek.

Fontos számomra, hogy az életet mindig tágabb perspektívából is nézzem. Viktor E. Frankl ezzel kapcsolatban tökéletesen megfogalmazta, amit én is gondolok: „Nem az a lényeges, hogy mi mit várunk el az élettől, ennél sokkal fontosabb: mit vár el tőlünk az élet!”

bottom of page