top of page

KOLOZSVÁRI MARIANNA

Egyéni és csoportos coaching

7 éve találtam rá hivatásomra coachként, trénerként. Előtte tapasztalatot szereztem tanárként, népművelőként. Dolgoztam a közigazgatásban statisztikusként, multivállalatoknál közgazdászként a pénzügy különböző területein. Mindig az hajtott, hogy munkámmal értéket teremtsek és a legjobb megoldásokat találjam meg az elém kerülő kihívásokra. Ezt csak úgy tudtam megvalósítani, hogy folyamatosan képeztem magam. Ennek köszönhetem, hogy megtaláltam azt a szakmát, amivel azt érzem, hogy a legtöbbet tudok adni másoknak.
Coachként, trénerként abban tudlak támogatni, hogy a benned felmerülő kérdésekre az erőforrásaid feltárásával megtaláljuk a legjobb megoldásaidat. A hozzám fordulók között van, aki nagyon határozattan tudja, hogy merre van az ő útja csak megerősítésre van szüksége. Illetve vannak bizonytalanok, akik tartanak a hibázástól, félnek a kudarctól és még nem látják pontosan melyik irányba induljanak el.
A coaching folyamatban leszek melletted együttérző hallgató és inspiráló, gondolkodást ösztönző kérdező, hogy megtaláld válaszaidat és magabiztosan haladj tovább életutadon.

Kolozsvari Marianna_edited.jpg
bottom of page