top of page

BADENSZKI ERIKA

Egyéni coaching

Létezik az az állapot, amikor a munka megszűnik munkának lenni és magával ragad a flow.
A tanulás és én kezdetben nem voltunk barátok. Amikor olyan dolgokat kezdtem el felfedezni, ami érdekel, akkor ráéreztem az önképzés ízére. Innentől kezdve már nem tanulásról beszélek. Így lettem közgazdász, turisztikai szakember, majd coach, tréner és facilitátor. Coaching karrierem hajnalán lehetőséget kaptam Joó Zsuzsanna, Life coaching, Érted, Veled című könyvében való megjelenésre. Később a párkapcsolati coachinggal kapcsolatos gondolataimat a Váljak, vagy maradjak című könyvemben tettem közzé.
Dolgoztam nagyvállalatnál értékesítési területen csoportvezetőként, segítettem diákoknak a munkaerőpiacra lépésében és itt az első tapasztalatok megszerzésében. A képzések sora, tapasztalatok gyűjtése számomra a mai napig sem ért véget. Jelenleg a Metropolitan Egyetemen Business és team coach képzésen veszek részt.
Küldetésem, hogy a coaching során útitársként kísérjelek, hogy a problémádat megoldásra juttassuk. Veled tartok a közös munka alatt, hogy megtaláld a saját utadat, és megoldásodat az önismereted és a tudatosságod előmozdításával.

Badenszki_edited.jpg
bottom of page